![]() |
@Skyclub , мені неприємно, що ти школу Міши Бойчука постійно принижуєш. Він та людина, яка хворіє своєю справою і зміг підняти професійний рівень інструкторів до високого рівня
|
Цитата:
Бо це і та школа. А все почалось з поста про школу Томаса Марніца. До речі, він не вміє хамити та матюкатись, взагалі. Йому це не треба, бо є що сказати і є що показати. Пиши ще, навіть цікаво, до чого допишешся... |
@Skyclub ,спльовуй ще, це до твого смайлика було
|
Цитата:
Я дуже поважаю Бойчука. Це ти принижуєш його працю своєю пихатістю та непрофесійностью.. Мені набридло з тобою спілкуватись, хоч ти і "колега", вибачай... |
@Skyclub , в чому проявляється моя пихатість і непрофесійність?
Додано через 37 секунд @Skyclub ,добре, ходи здоровий Додано через 11 хвилин @Skyclub , я здогадуюсь, чому звідси пішов Славік... Додано через 3 хвилини Цитата:
|
|
До речі, про Буковель.
"Ця атракція точно стане фаворитом як для вас, так і для малечі" Досить тримати інтригу. Анонсуємо! Найбільше оглядове колесо в Україні вже працює на курорті Bukovel? Спробуйте та закохайтесь у панораму Цікаво, а що думає з цього приводу шановне панство? |
@Skyclub, бро, все норм. бук заробляє гроші. ми будемо катати там, поки нам буде цікаво. не формуй своє відношення до подівних штук. вони не ми. хай катаються на колесі. головне, щоб не голосували за зелень
|
Цитата:
Відразу перша думка, яка прийшла в голову, побачивши ці кабінки, це ж який гондольний вітро-снігозахищений підйомник з них можна було зробити. @Sheridan, але проти заробляння грошей не маю нічого проти. |
Для мене питання і іншому. Бук, вочевидь, остаточно зійшов з курсу розвитку, як гірськолижний центр, а став на рейки розважального фастфуду. Далі будуть та ведмеді та балалайки.
Дивні в нас біснесмени під час війни, одні вкладаються у скляні мости, інші у чортячі колеса. А люди вкладаються в дрони... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:23. |