Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наша жизнь вне Форума (https://extreme.com.ua/forum/7-nasha-zhizn-vne-foruma/)
-   -   Колиба (https://extreme.com.ua/forum/nasha-zhizn-vne-foruma/13695-koliba.html)

Skyclub 27.09.2023 12:01

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 419555)
@Sheridan ,мені набридли всі ці істерики, постійні переходи на особистості...то ава комусь не така, то штанці когось бісять...як діти, їй Богу))

Спочатку хтось нахамив - сказав, що хтось його сцить:crazy:, а тепер йому "істерики" набридли. Ти точно інструктор? Ти без мата спілкуватись спроможний?

Коли сніготоксикоз накриває, я сідаю на вел і 3 години і кручу педалі у лісі, можна, як Челентано, дрова колоти. На крайняк присідати, всяко корисніше буде

Sheridan 27.09.2023 12:04

@Skyclub, і ти не ведись

Skyclub 27.09.2023 12:06

Хлопці, я за вами скучив, ну це ж правда. Заходиш сюди щось красиве побачити , а тут або срач або комплекси, гірше за ФБ...

Korben Dallas 27.09.2023 12:27

@Skyclub , так, я інструктор. В 2016 році вперше став на лижі, а зараз маю три, закріплені інструкторською практикою, категорії (С basic, C, B basic). Сніготоксикоз - то коли снігу вже реально дохуя в житті, якщо що...

Mik 27.09.2023 12:33

Я, коли бачу черговий срач...
Max Brennan on Instagram: "Life is simple, you make choices and you don’t look back… Do you know what DK stands for…? . . . . . . #skiportillo #snowpros #tecnicaskiboots #winter #skiing #ski #drift #lento #pocsports #lifeelevated #endlesswinter

Korben Dallas 27.09.2023 12:51

@Mik , ти бачиш срач, бо ти його шукаєш, а я бачу спілкування з протилежними думками

Додано через 14 хвилин

Я сьогодні на цьому форумі останній день, якщо в кого є які питання, то задавайте, не соромтесь ;)

Skyclub 27.09.2023 12:52

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 419562)
@Skyclub , так, я інструктор. В 2016 році вперше став на лижі, а зараз маю три, закріплені інструкторською практикою, категорії (С basic, C, B basic). Сніготоксикоз - то коли снігу вже реально дохуя в житті, якщо що...

А я Наполеон, зараз намалюю. Це Австрія їх видала чи Франція? :good:
До речі, куди подівся "Інструктор Лом"? Він собі багато прикольних ксів намалював у свій час. Навіть зробив федерацію "імені сєбя"
Пане інструкторе, звісно, постійний самопіар - це добре для бізнесу :good:, та покажіть нарешті панству НА СВОЄМУ ПРИКЛАДІ, будь ласка, як же РЕАЛЬНО катосять інструктори буковельского розливу з ксівами "категорії (С basic, C, B basic)"
Бо як чемно вони спілкуються ви постійно демонструєте у всіх темах(цей скрін також згодиться) , і це дуже професійно:bad:
Чи я чогось непристойного вимагаю?
Так, :friends:, я визнаю, в мене також сніготоксикоз починається, до снігу 70 днів..

Korben Dallas 27.09.2023 12:53

@Skyclub , спльовуй ще

Skyclub 27.09.2023 12:54

"Я сьогодні на цьому форумі останній день, якщо в кого є які питання, то задавайте, не соромтесь " спочатку покажи відео інструктора , а потім вже тікай;)
Але ж не втечеш, тільки лякаєш

Sheridan 27.09.2023 12:56

нам пороблено

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:05.