| 

| Наша жизнь вне Форума любые темы и идеи |  

|  30.08.2015, 12:11 | #1181 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Terra Снаряга: Форт-14Р(для начала) | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Tolla  Нее.. ну здесь уже цивилилованно - тут девушка, одетая по фаст-фуд-фен-шую, и лопата чистая, светлая такая   |  Ага.И обувь специальная для топтания по еде. Стерильная небось    |  
	|  |     |  

|  30.08.2015, 13:36 | #1182 (посилання) |  
	| анти-лом. 

Зараз: поза форумом Звідки: www.sif.com.ua Снаряга: Head Magnum, Salomon 24h | Стало цікаво, скільки реально коштує літр бензину... нехай ватрість нафти - 50 баксів за барель (160 літрів). Літр нафти - $0,31=6,61 грн по Нацбанку. Прийнято рахувати, що літр нафти = літру безину. Само собою, бензину з літру нафти виходить менше, але інші фракції крекінгу теж нефігово продаються, тому рахують так. Вартість виробітку літру бензину - 5 руб/літр на Московському НПЗ (українських даних не знайшов)=1,58 грн. 6,61+1,58=8,19 Додамо прийнятих 4% за транспортування, виходить 8,52 грн.Отже, реальна ціна на бензин 8,52 грн. Не собівартість, а ЦІНА, разом з прибутком нафтодобувної, нафтопреробної і транспортної компанії. Ще раз, курва, прописом: вісім гривен 52 копійки! Якої дупи середня ціна на заправці 22 гривні? Різниця - то є прибуток заправщика і скромні податки?  І то всьо неперервно капає на тисячах заправок, вдень і вночі?  Вже біжу складати податкову декларацію, країна бідує!

ЗЫ: сам не знаю, почему написал на украинском. Но тенденция таки да  - это со мной творится  все чаще и чаще ))
 |  
	|  |     |  

|  30.08.2015, 13:53 | #1183 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Новояворовск Снаряга: head i.speed 163см;FACTION CT2.0 184 см; fischer progressor 700 13/14 165 см; Salomon Impact 90 | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Lom  Стало цікаво, скільки реально коштує літр бензину... нехай ватрість нафти - 50 баксів за барель (160 літрів). Літр нафти - $0,31=6,61 грн по Нацбанку. Прийнято рахувати, що літр нафти = літру безину. Само собою, бензину з літру нафти виходить менше, але інші фракції крекінгу теж нефігово продаються, тому рахують так. Вартість виробітку літру бензину - 5 руб/літр на Московському НПЗ (українських даних не знайшов)=1,58 грн. 6,61+1,58=8,19 Додамо прийнятих 4% за транспортування, виходить 8,52 грн.Отже, реальна ціна на бензин 8,52 грн. Не собівартість, а ЦІНА, разом з прибутком нафтодобувної, нафтопреробної і транспортної компанії. Ще раз, курва, прописом: вісім гривен 52 копійки! Якої дупи середня ціна на заправці 22 гривні? Різниця - то є прибуток заправщика і скромні податки?  І то всьо неперервно капає на тисячах заправок, вдень і вночі?  Вже біжу складати податкову декларацію, країна бідує!

ЗЫ: сам не знаю, почему написал на украинском. Но тенденция таки да  - это со мной творится  все чаще и чаще ))
 |  ну а транспортный сбор (около 3,00 грн/литр) а акциз, а ПДВ (кстати хотят увеличить на 1 грн акциз на литре). Так шо біда в хлопаків нафтовиків чорна.... |  
	|  |     |  

|  31.08.2015, 08:28 | #1184 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Желтые Воды Снаряга: Salomon X-Kart 2012, Nordica NRGY H3, Babolat XS 105, Ardis Best, Garry Fisher Tarpon | @Lom, бач, у тебя ж дизель, а я уже 2 года на спиртовом Е95S езжу. Он за счет отсутствия какого-то налога, как альтернативное топливо,  на 3 грн дешевле. А на БРСМ еще и скидка действует. Спирт рулит! Разницы ваще никакой не чувствую. Правда, у меня мотор Рено - они, умнички, всеядные. Товарищ ща попробовал лить в жигуль 2107 инжектор - то тоже норм. |  
	|  |     |  

|  31.08.2015, 09:44 | #1185 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: 
на форумі Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Fazer Alex  на спиртовом Е95S |  у меня чипованый 1.8Т и байк на этом бензе и едут плохо и жрут как не в себя   |  
	|  |     |  

|  31.08.2015, 10:22 | #1186 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: Burton Ruler, Smith I/O, Smith Vantage, TrekSta Sync | Прежде чем лить E-безник, посмотрите на наклейку (шильдик - у кого как) возле горловины бензобака.Там часто указывается максимально допустимый процент этаноала в топливе.
 И обычно он гораздо меньше содержащегося в Е95S.
 |  
	|  |     |  

|  31.08.2015, 12:23 | #1187 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: хмельницкий Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube | как раз залил перед Ив-Фр е95, поехала лучше, чем на простом 95    но и расход на жаре дикий.. мне кажется, что он сам испаряется из бака на солнце  при +45 в тени))) да, летом мнимая економия Имхо, зимой - да, супер топливо!  
Сейчас у Бени акция - заправка через интернет, возвращают гривну с литра, за август 100 гривасов вернули за дизель и бензин, мелочь, но все же  |  
	|  |     |  

|  01.09.2015, 18:57 | #1188 (посилання) |  
	| анти-лом. 

Зараз: поза форумом Звідки: www.sif.com.ua Снаряга: Head Magnum, Salomon 24h | Черновцы, вечер, +36 в хате. Окна настежь, все равно глухой штиль. Всегда был сторонником крепких напитков мелкими глотками в микродозах, и никогда адептом отмороженного дешевого светлого пива большими жадными со ствола пластиковой бутылки. Оказывается, б*я, как я был не прав!   |  
	|  |     |  

|  |  
+
 Kovax , Barkas , Pivoman , Lesya_Kl  
:)
 Igorco , ag74 , сергей67 , Sheridan , Tolla , BigTime , wwa , Salseros , Drunk3nSa1lor , ars77 |  

|  01.09.2015, 20:42 | #1189 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Желтые Воды Снаряга: Salomon X-Kart 2012, Nordica NRGY H3, Babolat XS 105, Ardis Best, Garry Fisher Tarpon | У нас ща как-то, вроде, и не жарко, но только что-то физически сделаешь - пОтом исходишь. Душно. |  
	|  |     |  

|  01.09.2015, 22:05 | #1190 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Новояворовск Снаряга: head i.speed 163см;FACTION CT2.0 184 см; fischer progressor 700 13/14 165 см; Salomon Impact 90 | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Lom  Черновцы, вечер, +36 в хате. Окна настежь, все равно глухой штиль. Всегда был сторонником крепких напитков мелкими глотками в микродозах, и никогда адептом отмороженного дешевого светлого пива большими жадными со ствола пластиковой бутылки. Оказывается, б*я, как я был не прав!   |  гыыыыы!!!    век живи, и век учись! О как   |  
	|  |     |  

| Тут присутні: 15 (учасників - 0 , гостей - 15) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 1 | 24 | 62 | 25 (76%) | 8 (24%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 74 | 264 | 42 (57%) | 32 (43%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 5 | 16 | 2193 | 5352 | 1427 (65%) | 746 (34%) | 29 (1%) | 
|---|
 | 

|  |