Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наша жизнь вне Форума (https://extreme.com.ua/forum/7-nasha-zhizn-vne-foruma/)
-   -   Наши четырёхколёсные друзья (https://extreme.com.ua/forum/nasha-zhizn-vne-foruma/2276-nashi-chetyryohkolyosnye-druzya.html)

lubomyr 06.02.2010 16:35

Цитата:

Коментар від dem (Коментар 57455)
скоро снова начнут колёса снимать и дворники:D
Бокс же вроде крепится к релингам. Оперативно сработали, если за 10 мин. сняли и сбежали. Видно следили и продумывали заранее. Бокс не иголка, с ним убегать неудобно. Наверна на своей машине увезли.

Там головне замок відкрити, а він там незамисловатий, ну і 4 ергономічних вінта послабити. Думаю на все секунд 40 по ГТО.

А колеса теж знімають. Вчора по тєлєку показували як накрили банду "колесных воров". Так в них склад такий немаленький був... :evil:

A888 06.02.2010 16:47

Цитата:

Коментар від dem (Коментар 57455)
скоро снова начнут колёса снимать и дворники:D
Бокс же вроде крепится к релингам. Оперативно сработали, если за 10 мин. сняли и сбежали. Видно следили и продумывали заранее. Бокс не иголка, с ним убегать неудобно. Наверна на своей машине увезли.

Чего же скоро, уже давно полным ходом снимают. Подняли голову недоделки.
В Одесской области стреляли в милиционеров: двое ранены : Новости УНИАН

игрес 06.02.2010 17:18

Страховка единственный выход,можно разово и на бокс с имуществом.ИМХО

Albertowych 06.02.2010 18:07

Єдиний вихід КАПЄЙКА, не закриваю, боксів не вішаю, мафон не ставлю (хоча і з мафоном не лазили). Їде по трасі 100-140, споживання 7,4 на сотню. Поставив на 1.2л распрєдвал від Тайги, сотню за 9сек набирає. Головне що ніхто на таке корито не зарится :D

игрес 06.02.2010 21:00

:good:

lubomyr 06.02.2010 21:09

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 57470)
Єдиний вихід КАПЄЙКА, не закриваю, боксів не вішаю, мафон не ставлю (хоча і з мафоном не лазили). Їде по трасі 100-140, споживання 7,4 на сотню. Поставив на 1.2л распрєдвал від Тайги, сотню за 9сек набирає. Головне що ніхто на таке корито не зарится :D

Ще би разпредвал підтюнити, щоб сотню за 5 сек набирала - буде Феррарі вставляти :ROFL: Чи мається на увазі "сотня" - температура води?

Я теж раніше на жигулю катався, 6-ці, 1.6 л. Правда сотню за 17 секунд набирала :agree: О скільки я замків до неї намінявся! Магнітофон сперли були, правда через день під браму підкинули, певно хтось зі своїх тренувався... Все веду до того, що нехтувати безкою не варто в будь-якому випадку :acute:

Константин 06.02.2010 21:15

Цитата:

:shock::shock::shock:Желательно видео совместно с ЖПС:ROFL::friends:

Albertowych 06.02.2010 21:22

Цитата:

Коментар від lubomyr (Коментар 57511)
.....О скільки я замків до неї намінявся! Магнітофон сперли ......

:D Ви не мали честі бачити "моє точилко" :good: По зовнішньому вигляді хороший дверний замок коштує значно дорожче від авто :mosking:

Добавлено через 1 минуту

Цитата:

Коментар від Константин (Коментар 57512)
:shock::shock::shock:Желательно видео совместно с ЖПС:ROFL::friends:

Соррі жопс тільки мій, чужого в машині не ризикую залишати :pleasantry:

Добавлено через 1 минуту

і не використовую "NOT Gay" @ Автор Сіноптєга любить :D

lubomyr 06.02.2010 21:41

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 57514)
:D Ви не мали честі бачити "моє точилко" :good: По зовнішньому вигляді хороший дверний замок коштує значно дорожче від авто :mosking:

Ну це вже інша справа. А то "ніхто не позариться, ніхто не позариться" :good:
Я купував замки по 9 грн. серцевина :Bravo:

Приїздіть завтра на Тисовець, продемонструєте точилко :beer:

Albertowych 06.02.2010 21:45

Цитата:

хоча статистика говорить інакше

Вибачаюсь за авто-цитування.

Добавлено через 2 минуты

Цитата:

Коментар від lubomyr (Коментар 57522)
Ну це вже інша справа. А то "ніхто не позариться, ніхто не позариться" :good:
Я купував замки по 9 грн. серцевина :Bravo:

Приїздіть завтра на Тисовець, продемонструєте точилко :beer:

я туда не єздун ні їздєц, короче там нема що робити, хоча наверх легенько вигрібав, в той час коли мазди і дейви трахтіром витягали :D

MAG 06.02.2010 22:28

Я заинтригован. Сам с большим интересом хочу увидить эту КАПЕЙКУ. Сотную за 9 сек. это ! Буду на Буке среда, четверг.

Albertowych 06.02.2010 22:45

Цитата:

Коментар від MAG (Коментар 57535)
Я заинтригован. Сам с большим интересом хочу увидить эту КАПЕЙКУ. Сотную за 9 сек. это ! Буду на Буке среда, четверг.

Ок. Допоможеш на Довгу затягнути. По 12 чорній піде ще швидше.:mosking:

Добавлено через 4 минуты

в мене просто одиничка перед цифрою 9 чомусь випала :)

MAG 06.02.2010 22:50

[QUOTE=Albertowych;57540]Ок. Допоможеш на Довгу затягнути. По 12 чорній піде ще швидше.:mosking

Так это означает, что встреча состоится?

Константин 06.02.2010 23:22

Цитата:

Слово Опель заменить на КАПЕЙКА от Albertowych
YouTube - Opel Kadett GSi Turbo (6bar!!!)
Упс. флужу...:friends:

lubomyr 08.02.2010 09:55

У темі 1 додатків
Народ, в тему, ехо російського автопрома.

Повертаюся я вчора з Тисовця по трасі Київ-Чоп в сторону Львова. Досить густий потік машин, переважно фури та лижнки: київські, львівські тощо. ДАІшників нема ніде, вибори-с... Час приблизно 17:15, гдє-то між Стриєм та Миколаєвим (а там є непогані швидкісні відрізки дороги, дорога майже без снігу). Потік відповідно рухається із середньою швидкістю 120. Раптом чую ззаду характерний рьов турбіни, як в попередньому роліку на 5й передачі. Зліва проноситься, обганяючи всю колону, агрегат, модель якого я не відразу ідентифікував. Щось подібне до Москвич 2137. Отакий, тільки жовтий:
http://extreme.com.ua/forum/images/g...attach/jpg.gif

Фари виключені, хоча вже добре смеркалося (з цього роблю висновок, що за кермом сидів або термінатор, або дитина-індіго). Нагорі примотано декілька пар лиж.
Не знаю реакції всіх інших учасників руху. Але я прибалдів. Фігня, думаю, їду далі. Десь кілометрів за 5 я мав необережність цього москвича обігнати, вже роздивившись детальніше: транспортний засіб запакований лижниками, у всіх на обличчях вираз як не щастя, то вже точно душевного спокою. На цей мій випад гонщик-професіонал віповів обгоном через суцільну в Миколаєві при швидкості біля 110 і десь зник. Я перевів подих. Але пригоди не скінчилися. Вкінці об'їзної Миколаєва (хто знає, та є таке перехрестя, поворот головної дороги наліво під 90%, на двохрядку, направо- ценрт Миколаєва.) з центру Миколаєва вилітає т ой самий Москвич з включеними фарами (!!!!!) і навіть не збирається пропускати мене по головній дорозі. Я не знаю, як я встиг вклинитися, але з пересраху тримав газ до підлоги до самого Львова. Після чого диво-екіпажу вже не бачив (не здивуюся, якщо вони обігнали мене по зустрічній двохрядці).

Хто з форумчан був свідками вчорашніх подій, відгукніться. Люди з Москвича, дайтеся чути. Пропоную вам позмагатися з Альбертовичем десь на трасі Київ-Бориспіль :good:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:20.