![]() |
vovashults:
Это музыка из моей юности, поэтому наверное близка и цепляет за живое. Мыслю, каждому поколению соответствует своя музыка, с особым отношением к ней. Это как первая любовь, как первое слово в жизни человека. А здесь соответствие и звука и картинки. Просто "Белое безмолвие" по Д.Лондону.,- "+" |
До сих пор ни дня без них! А Рику Аллену отдельный мегареспект, он превосходит в мастерстве многих двухруких ударников 100%!YouTube - Def Leppard - Let's Get Rocked
|
после такого насыщенного дня, требуется немного спокойствия...
YouTube - Brothers in Arms - Dire Straits |
Двадцать один год назад несколько парней поиграли на гитарах в папином гараже и в январе 1989 выпустили первый диск. Тоненький ручеек музыки от Skid Row влился в полноводные потоки достойной музыки. "Владимирский централ":ROFL: версия от Skid row.YouTube - Skid Row - 18 And Life
|
Цитата:
YouTube - Nightwish - Walking In The Air (LIVE) В виде саундтрека к фильму: YouTube - ski - walking_in_the_air.avi |
YouTube - Children of Bodom - Silent Night , Bodom Night
Одне з небагатьох сучасних творінь,що мені,старому металюзі,захавалось! |
|
Тихий вечір … мягеньке крісло … ноги задерті на журнальний столик … мягенькі наушники обіймають твою голову … :angel:
YouTube - Diana Krall - Walk On By |
продовжуючи тему і настрій мякенького крісла тіки трошки в іншому жанрі (інді)
YouTube - Athlete - Wires (Live on Jools Holland) |
Крихітка Цахес "Рецепт"
Відразу скажу, що не являюсь фанатом Крихітки, проте досить позитивно до них ставлюся. Музика яка радикально відрізняється від того що "співають" більшість "співачок" на модних каналах - тому буду їх підтримувати як можу. Та і в гурті просто прикольні люди; мала нагоду з ними познайомитись особисто, коли ще працювала на журналістському поприщі (страшенно шкода, що так несподівано у минулому році відійшов у інший світ їхні гітарист Міхон, це була велика втрата).
Дівчатам, думаю, альбом особливо сподобається дівчатам :good:. http://data10.gallery.ru/albums/gall...913148-400.jpg Альбом можна легально скачати з офіційного сайту альбому - Крихiтка - Рецепт. У вокалістки Каші Сальцової є цікавий твіттер - kasha saltsova (kashasaltsova) on Twitter Якісна музика плюс цікаві неординарні жіночі тексти плюс хороший вокал = відкриття незбагненної жіночої душі. Приємного вам прослуховування :music:. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:28. |