![]() |
Цитата:
|
Вы уверены, что это не очередные разводилы.Вы видели реально их работы?
|
Цитата:
|
Цитата:
Я даю только проверенную информацию. |
Ок. я тоже сегодня немного поучаствовал. "Надеюсь , он не ступит на темную сторону" (Йодо (с).)-соблазн и прессинг велик.
|
Цитата:
ЗЫ: не буду что либо еще писать:( Кто нас знает не первый год, тот без вопросов. |
@Volchica Не в обиду. Спросил , потому что желание помочь есть, но уж много новостей, про пойманых волонтерах при возврате на вывозе оружия, что подразумевает темный бизнес, а не бескорыстие. Поэтому в основном помогаю госпиталю.
|
Цитата:
|
Можно и мне просьбу о помощи?
Нужна одежда горнолыжная для разведки.Естественно--б\у.Хорошо бы старые комбезы--пойдут точно! Вся инфа в личку. Спасибо |
@djuf, отправил в личку инфу.
|
Цитата:
телефоны свои добавлю тут: 067 710 29 90 050 08 39 808 Валерий |
7-й окремий батальйон ДУК Правого Сектора
Вчора, 7 січня, під час проведення розвідувальної операції зведеним підрозділом 2-ї ОТГ ДУК ПС та ОТГ ДУК ПС ім.к-на Всеволода Воловика, отримав кульові поранення в спину та ногу в.о. командира 2 ОТГ ДУК ПС Олександр Попов (Друг Дракон). У зв’язку з тим, що евакуація пораненого відбувалась в умовах бою і тривала більше 3-х годин (побратими несли хлопця на собі майже два кілометра, відстрілюючись та водночас надаючи медичну допомогу), стан бійця на час доставки до місцевого шпиталю був важким - переохолодження та велика втрата крові. Зараз Олександр знаходиться у лікарні ім. Мечникова у м. Дніпропетровську. Кілька годин тому була проведена операція, наразі стан бійця стабільний. Попереду складний і довгий процес лікування та реабілітації. Окрім того, що Олександр – боєць ДУК Правого Сектору, тобто не отримає ніякої допомоги від держави, він ще є єдиним опікуном своєї сліпої бабусі, якій вже понад 80 років і яка нічого не знає про його поранення. Просимо усіх небайдужих допомогти побратиму. Будемо вдячні за будь який внесок. Хто не має можливості допомогти грошима, помоліться за його здоров'я. Дякуємо за розуміння і підтримку! Картка Приватбанк: 5168 7423 4198 5830 на ім’я Олександра Попова |
Ребята! Если есть хорошая б.у. горнолыжка не ярких расцветок, а так же флиски, отдавайте волонтерам. Ребятам на фронте сейчас очень нужна такая одежда. Если не знаете кому отдать, пишите мне в личку. Лично передадим в руки.
|
Допомогти героям війни, яких несправедливо звинуватили у подіях Драгобрату
Кожен, хто довіряє "Правому сектору" і бажає допомогти правосекторівцям, які постраждали від провокації на курорті Драгобрат, надсилайте кошти на рахунок Приват-банку: 4149 4978 0884 8503 (Надія Клюшнікова, дружина друга "Бєса", яка зараз поряд з бійцями). Потрібні гроші на лікування хлопців та адвокатів. Всі звіти по витратам надамо. |
Максиму потрібні кошти на операцію, без неї Максим помре:
Діагноз 17-річного пацієнта львівського ОХМАТДИТу шокував навіть досвідчених медиків - Суспільство - ZAXID.NET |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:38. |