![]() |
Размер меньше листа формата А4
Вес до 1000 грамм Мои критерии Если нужет полноценный ноут Предлагаю не начинать религиозные войны в теме... Меня всегда умиляли люди говорящие что Эппл- ересь и какашка, а планшет- вообще недоразумение... Но которые их не пользовали, но уверенные однозначно :D Это нишевые продукты, которые в полной мере отвечают поставленным задачам. Для меня идеал это Fujitsu LifeBook U810 |
Создатель топа просто не совсем корректное выбрал название для топа :)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Не може бути усіх компромісів в одному девайсі. Він або розважальний і менш функціональний, або функціональний та великий, або випендрювальний і незастосовний. Всі вони робляться для певного користувача під певні потреби. Певні, але не всі зразу.
Може у мене то професійне, але "для отдыха вечером после покатушек" мені потрібне живе спілкування або здоровий сон. А інтернет нехай іде туда, звідки прийшов. От якби не було всієї цієї комп"ютеризації і "науч." прогресу, то покатушки були би такими, як 30 років тому, про які мені мама з татом наніч, як казочку, розповідали. А в мене не було би роботи :girl_haha: і я могла би катати безперервно. |
А що народ скаже про Panasonic Toughbook CF-C1?
|
Серия защищенных буков CF от Panasonic весьма интересна концепцией.
Если позволяет бюджет- почему бы и нет ? |
Цитата:
з власного недавнього досвіду: під час автобусного туру ми кожного вечора приїздили в інший готель і одразу починались "пошуки вайфая", спроби вияснити як саме проводиться авторизація, невдоволення невисокою швидкістю і т.п. в результаті вже в третьому готелі я на всі ці речі забив і не згадував аж до приїзду додому. Цитата:
|
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:38. |