![]() |
Ну я б між Копоз чи Трилисником СМ вибрав СМ :agree:
Це як Пасат чи Бад... кожному своє А хтось обере Копоз. Але мені для України С-3 не підходить, шукав шось С-1... |
У темі 5 додатків
Цитата:
|
я казав за порівняння маски оклі прізм та гопоз з цельс лінзами...
Я гуляю в лісі з псем в снігостурах, де пів метра снігу (тілки ще сонячних не було днів) на сумерках також.. Я рахую, що в китайців з німецькою лінзою більш природній колор, який також деталізує гарно сніг... це мій погляд, я не ділюсь що написано на резінці.. та не кажу, що прізм відстає.. але прізм щось покрився повутинням, може це і є эффект старіння ;) хто рахує, що Китай то лайно, той не виріс з 2010 - 2014 року на дворі 2026 рік, та весь капіталізм гострить сокири на піднеьесну, бо тому є велики проблеми в капіталізму, а не в Китаї.. ;) по взуттям це окрема, але така сама проблема по адідасу 5тен найкращій продукт від цього бренду, вле не аутдор, хоча можу помилятися.. ;) |
Такі так, Китай-це лайно!) Торгові марки Китая-лайно!
|
ще хочу додати др свого допису, що наприкладі масок з цеісс лінзою вони в цьому році обновили лінейку моделей, де ставку зробили не на кількість кольорів ЗОВНІШНИХ, а на то, як ти дивишся на цей світ ззовні, і це не маркетинговий хід, а хід на особистість як ТИ бачишь цей світ ;)
і ще одне, дивився гармін самий останній, який амалед... :)))) ржав довго, ржав дико коли рахував нулі в ціннику... це дуже треба любити себе, щоб дозволити собі дужеі довго рахувати гроші... :)))) мені насправді шкода ЕС та розвинений капіталізм вцілоиюму... 😢 |
У темі 1 додатків
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:26. |