![]() |
А у хедов 2011-12 годов проблем со склейкой не было.
Сравнил тут в буке свои head gs rd 183 с atomic redster gs 176.. разница ёпть налицо... атомики кажутся пенными и игрушечными по езде, хотя по весу ну почти тож самое |
Може хтось шукає шолом для жінки чи доньки :agree:
Гірськолижний шолом Uvex p1us 2.0: 1 800 грн. - Лижі / сноуборди Київ на Olx В неї є і окуляри гарні Хед :secret: |
@Джигит , маска вогонь!
|
У Алантур розпродаж минулих колекцій, може комусь щось знайдеться до вподоби
Тиц |
Цитата:
|
Цитата:
|
Привіт, алкашня! Дивіться, що в мене є! Це не гравіцапа, якщо що, а бомбезний і високотехнологічний дистилятор для ефірних олій ;) Чому вам то пропоную? Бо в нього ж не тільки лаванду можна завантажити😉🤗
Неспішно продаю 25000 грн Valeriy Tregub on Instagram: "Дистиляція ефірної олії лаванди. Ось так квіти лаванди перетворюються в ефірну олію та гідролат ?" |
@Korben Dallas , верещу )
|
@Korben Dallas, В мене є на 100л. З електро теном, що де коли?)))))
Ден верещі 2.0:D:D:D |
@Kirill , буде два на сто літрів і з електротеном ;) бери і не ржи!))
|
А що з ними мож робити?
|
Тю...малятко гнати можна ;)
|
@Korben Dallas , Баркаааааас, це тебе!
|
Нарід, ми тут підняли новий мікромагаз. Зараз поки там тільки бестселлери Крафта.
BASELAYER - Брендова термобілизна в Україні 1. Побачите глюкі - пишить сюди. 2. Для своїх знижка по купону EXTREME20 (тільки для своїх, бо рекомендована ціна повинна зберігатися по всій Україні - такі правила) Дякую за бетатестінг :beer: |
У темі 1 додатків
Вкладення 47259
Одразу питання: в описі взагалі не побачив про функцію відводу вологи від тіла🤔 А це ж було чи не головним аргументом раніше. То зміна маркетингу ;) чи я шось не розумію? Дяк. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:31. |