![]() |
Я бігати взагалі не люблю, а на стадіоні категорично не можу. Давай в лісі на Бамі, тобі ж близько і значно цікавіше.
|
Только трэйл раннинг, причём вверх! В жопу стадионы!
|
Трабл бега вверх заключается в последующем беге вниз. Но мы что-нибудь придумаем.
|
А вы попробуйте делать ускорения вверх, а вниз возвращаться пешочком. Сделайте себе для разнообразия интервальную тренировку с ускорениями - отличная тема!:good::wink:
|
Цитата:
Просто після травм краще починати зі стадіону, а через місяць планую бігати в лісі. Завтра на 7:20 біг (30-40 хв.), а потім АкваРіоПарк до 9:00 (ранкове плавання з 6 до 9 коштує 30 грн.) Якщо маєш бажання приєднуйся До речі я вже живу біля "Ери" :):beer: |
нарешті знайшов Общественная организация "Всеукраинская Федерация военно-спортивных многоборий" сьогодні зв'язався із Несенюк Ігорем Івановичем домовились у вівторок зустрітись. Після зустрічі повідомлю що і як.
|
У темі 10 додатків
Традиція незмінна - відпустка на Закарпатті. Осіннє літо, гори, гриби - більше нічого і не треба, для релаксації і відпочинку. :girl_in_love:
|
NBomb, а що це?:unknown:
http://extreme.com.ua/forum/attachme...hgorod-005.jpg |
Цитата:
|
Вообще то это гриб.
Clathrus archeri Раньше я их почти не видел, а в этом году их довольно много в Закарпатье. Добавлено через 2 минуты Кстати, он занесен в Красную Книгу Украины. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:26. |