Цитата:
Коментар від Rio
(Коментар 254390)
Ок, не будем спорить. Но я думаю, это все из-за того, что во Львове он был день, а в Амстердаме намного дольше.
Кстати, а этот Электрон как? На вид красивый трамвай. Интересно мнение львовян.
|
Нормальний трамвай, тихий, іноді виповзає з-за кута, а ти його і не помітив :mosking:. Правда, щоб на ньому покататись, треба його ще зловити )))). Тільки він, як на мене, задовгий для центру міста - 5 вагонів це занадто, виглядає як змія, що в"ється між вулицями міста. На фоні старіших моделей виглядає виграшно, хоча тут на любителя - може такого типу вагони слід краще пускати у віддалені кутки міста (по маршруту №3 наприклад), де колія йде поруч із транспортною полосою, а у центрі залишити старі моделі (та звичніше для ока). Зрештою, старі трамваї у нас не такі вже й погані, як тут дехто думає, гляньте, які машини їздять у інших містах і за Львів вже точно не стане соромно. Я живу у районі, де по маршруту ходить трамвай №7, так от, хоч вагони цієї лінії оновлювались в останню чергу, на відміну від маршрутів №6 чи №2, але за останні роки, після реконструкцій міста до і після Євро-2012 до нас почали ходити новіші вагони, деякі навіть із м"якими сидіннями та електронними табло всередині та ззовні. Правда, мій чоловік, який свого часу займався встановленням джіпієс-навігаторів на трамваях міста та електронним табло прибуття-відбуття вагонів, дуже плювався на те, як погано фінансуються у нас електротранспорт, неможливо щось дістати чи випросити для роботи і які нещасні ті трамвайщики.
Шкода лише, що "Електрон" один такий, треба було б більше :pardon:.
|