![]() |
Це як пощастить. При мені провідник повиганяла всі вели в тамбура, коли народ так вішав.
|
З усього сказаного я зрозумів, шо можна без чохла.)
|
для перевезення байка в електричці найкраще придбати квиток на перевезення вантажу (коштував мало) і мати всіх провідників в...
Був випадок - ми колись їхали з Воловця на мукачівській електричці, придбали квитки для перевезення байків. Всього у вагоні було десь 6-7 роверів (частина в тамбурі). І коли якийсь рагуль-провідник щось почав цвиркати, мовляв ровери місце займають і тд. - народ його відразу заткнув і поставив на місце. Стосовно перевезення у поїздах (плацкарт/купе), то перевозити потрібно в чохлах (в якості чохла можна використовувати непрозорі поліетиленові мішки для сміття, при цьому переднє колесо потрібно зняти) |
Цитата:
Вже у Воловці брати таксі до ПЛП, чим більше нас ти дешевше буде :) |
У темі 10 додатків
А тим часом розвідка доповідає, що бандерівці готують свою ЛНР.
У Львові стартувала «Майстерня міста» (програма) - Львів.comments.ua |
|
Медіа – це інструмент для роботи з часом та умова продукування смислів. Ментальний вимір – умова для конструювання персонального чи колективного реального. Ми переживаємо війни смислів та уяви,невідворотно стаємо учасниками бойових дій у просторі ментального. Ментальне – це головне поле війни Я проти Я.
ЛЬВІВ 29.08. – 07.09.2014 |
Цитата:
|
Вибач Реін. З теперішньою ситуацією і цінами відсипати проблематично. Тре чекати нових врожаїв.)
Запрошую тебе і Нетку на "Тиждень актуального мистецтва", буде дуже цікаво і пізнавально навіть без сипучих і грибучих.) Точні дати як і сама програма не відомі тре слідкувати за афішами. Фабрика Повидла: День відкритих дверей | Афіша | AfishaLviv.net Блог КАРПАТИ.INFO - На території закинутої “Фабрики повидла” у Львові проведуть URBAN EXPLORATION LVIV FEST А потім можна буде зїздить у Пилипець на малюсінькі грибочки) |
Цитата:
Я ніколи не розумів сучасне "мистецство", але після години в цьому музеї - "моя жизнь не будет прежней". Такої концентрації ідиотизму на квадратний метр я ще не бачив =))) трохи пізніше кину декілька фото/відео Надіюсь у нас не так все погано |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:41. |