![]() |
Распродажа Armada 2012
![]() Все вопросы и вся торговля на Спортстоке. Чуть не забыл - Участникам Программы Лояльности дополнительные 10% скидки :) Не зря вы зарабатывали плюсы здесь, ой не зря. Хорошего сезона. Зима уже на носу! Бегом! |
ссылко не работает;)
|
Fixed! Пасхальные глюки, блин :)
|
Программа лояльности дополнительную скидку даст?
|
|
|
|
я не претендую на знижку по програмі лояльності, але форум читаю правда без
коментарів, на жаль не має практики, сьогодні в мене день народження вибрав собі подарунок ARMADA AK JJ замовив на спорт сток тільки жду підтвердження тому що хощу щоб на лижі встановили кріплення бо в мене в місті це ніхто не зробить професйно а встановлення вони не роблять обіцяли взнати чекаю відповіді від них на завтра прошу Вашої підтримки Sheridan можливо ви можете допомогти можливо і навіть знижечку якусь для учасника форуму я теж можливо чимось допоможу в плані поліграфії та реклами маю фірму з досить потужним обладнанням і знаю що піднімались теми по наклейкам та футболкам і не тільки. Дякую Добавлено через 39 секунд Sheridan, я не претендую на знижку по програмі лояльності, але форум читаю правда без коментарів, на жаль не має практики, сьогодні в мене день народження вибрав собі подарунок ARMADA AK JJ замовив на спорт сток тільки жду підтвердження тому що хощу щоб на лижі встановили кріплення бо в мене в місті це ніхто не зробить професйно а встановлення вони не роблять обіцяли взнати чекаю відповіді від них на завтра прошу Вашої підтримки Sheridan можливо ви можете допомогти можливо і навіть знижечку якусь для учасника форуму я теж можливо чимось допоможу в плані поліграфії та реклами маю фірму з досить потужним обладнанням і знаю що піднімались теми по наклейкам та футболкам і не тільки. Дякую |
ssb, Завтра вернусь в Украину - все решим.
|
Пора футболки extreme выпустить.
|
певно пора бо мова за них йшла, вислухаю побажання, просто не знаю як це
має бути, стосовно організації: макет, матеріал-сама футболка, її колір, колір логотипу, спосіб переносу, матеріал переносу самого логотипу. |
Именно это и будем решать :)
|
я перепрошую як там на рахунок ARMADA AK JJ стосовно допомогти з встановлення кріплення та можливої знижечки, просто завтра в мене товариш буде в Києві,
міг би оплатити забрати завезти (там де кріплення встановлюють). Чекаю на відповідь |
Сегодня никак. Не переживай. Остальное в личку позже.
|
Хочу продать прошлогоднюю Армаду JJ 185, состояние после сервиса, крепления рогатые саломон из разряда по сусекам поскребли.
Причина: мы себя хорошо вели, и Шеридан обещал нам новые лыжки на тестовый прокат. И свои личные иметь нецелесообразно, если можно кататься на новых ;) пишите, звоните 050 30 10 735 мне, либо Яковине Антону. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:02. |