![]() |
Хорошо когда у людей есть возможность выбрать любой день каталки, а когда необходимо планировать свою работу на месяц наперёд - начинается печалька.:wink:
|
Цитата:
https://www.youtube.com/watch?v=WXjr2hSdXSI |
@Spin, це, безумовно, круть! Але... маємо те, що маємо. "Люби не те, що хочеться любить, а те, що можеш, те, чим володієш". Якось так. Я все одно сподіваюсь на зустріч.:friends:
|
Я на эти выхи пас. Это не каталка :(
|
Так. Це не каталка. Ніде не каталка (особливо на Буковелі на вихі), поки в правильних місцях не випаде за півметра снігу і страждучі не розтягнуться по всіх Карпатах. Але розмова була за "форумовку" саме на Буковелі. До Нового року краще, думаю, не стане. А Бук+ високий сезон + вихідні... Власно мені не цікаво. Звиняйте.
|
Цитата:
|
Интересно, а почему никто не рассматривает Драгобрат? Там сейчас каталка в полном разгаре, есть нормальный снег и не мало, не много народа , все бугеля работают и даже креселка. Кто уже был там?
|
І Віндгуру добрий снігопад в п'ятницю прогнозує...
|
Цитата:
Бугага чи пічаль-біда буде зрозуміло вже ближче до 26. Я не хочу так ризикувати. Коли на сніг паде дощ це... гірше, ніж погано). Сподіваюсь, що і у нас і у вас все буде гаразд! Цитата:
|
Цитата:
Spin, а кто это на 1,23? Лицо мне знакомо, но не могу вспомнить откуда :pardon: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:18. |