![]() |
Очень надеюсь выбраться на субботу-воскресенье.
|
Еееееее... Після трьох днів тєрзаній і мук, набігів студентських племен на моє місце роботи та перекроювання мого робочого графіку я таки вибраюся в гори на цю п"ятницю та суботу... саме на Буковель до всієї вашої чесної компанії.....аж не віриться... Ну що ж, орієнтири ті, що й були - червоно-сіра куртка "Columbia", сірі штани, білі черевики та шолом та чорні лижі (якщо що, штани ще можуть бути чорні, я просто деколи в останній момент перевпаковую свої речі :oops:). Можливо, на каталці ще матиму червоний рюкзачок. Якщо що, стукайте у лічку - залишу свої координати :agree: (вони є на попередніх сторінках).
Буду безмежно рада всіх вас бачити! До зустрічі на схилах! :dance4: |
Да уж хорошая у вас там толпа собирается, хорошей каталки!
А мы таки едем на Тростян. Где-бы не катался, а туда всёравно как магнитом тянет... :dance4: |
Цитата:
|
8-067-137-21-83 Мій номер для координації.
|
Ребята, а кто едет с Киева на Бук в пятницу?
Возьмите в машину ПЛИИИЗ... Или пересечемся в поезде, если билеты возьму.. или, может, кто едет со Львова...во Львове подберете. Только сейчас "одуплилась":cry: 8066 1556679 icq 141821521 |
О, а може хтось зі Львова буде їхати машиною на Буковель завтра вечором або в суботу зранку?Ну і відповідно буде вільне місце :oops:
|
буде їхати в суботу зранку(в суботу вечером назад)... не машиною а автобусом... місця купа... якшо шось то стукайте в приват...
|
Шеридан уехал в Венгрию на сегодня. Просил передать, что дополнительная встреча в субботу в том же месте в то же время. 12.00 возле еды внизу 5-го подьемника.
В субботу приедут ещё MaDMAX, Skodavod и Freelancer. Мы завтра утром в 6.00 с Ужгорода нах Буковель! До встреч! |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:52. |