![]() |
2 Jolie: Нормальні фотки.
Зустріч відбулася. Все було дуже чудово, дуже хочеться продовження. Чекаємо на фотографії від Sheridan. До речі, катався в неділю, так в суботу траси були протсто супер. На 8-й після 12-00 каталися тільки "любітєлі" чорного снігу. |
Цитата:
хоть и о встрече не знал и попал чисто случайно и по-моему в конце,но на совмесных покатушках и фотосесиях для Кашпировских позировал:-) катание напоминало купание в Ялте на центральном пляже, в середине августа:D(людей очень много),но для первого раза думаю неплохо и фотки должны получиться:dance4: то Jolie фотки классные,особенно :good: http://data6.gallery.ru/albums/galle...697364-400.jpg Sheridan: - Альбертович,на страже Елана БУДЬ ГОТОВ!!! Альбертович (перед лыжей Елан): - ВСЕГДА ГОТОВ!!!... :D:D:D |
Цитата:
|
Приємно радує, що зустріч відбулась СПРАВЖНІХ лижників, бажаючих на схилі поділитись досвідом, враженнями, а також отримати цінні поради для вдосконалення техніки катання.
Нема шо марнувати час просиджуючі штани в панорамах, схил покаже хто швидше змучуєтся. Я наприклад змучивсь наперно самий перший, поганяла мене молодь по горці. Причому злосний Шерідан вес час намагався мене "опустити", каже нижче сядь, а куда мені нижче, якщо ПУЗО вже на колчна лягає!!! Але супер, дружнє ставлення, братськи стосунки, міні тестування моделей. Мені вдалося тестанути моделі з вавефлексом, про враження напишу в інакшій гілці. Ну і чекаємо відгуки Кашпіровських. |
Цитата:
Глянув на своє фото з вашої колекції, скорше виглядаю на колобка.:ROFL: |
эхххх, завидую Вам. хотелось с Вами встретится .....
|
Цитата:
|
Цитата:
тест коламбии титаниум показал,что и пуховая подстежка хорошо выводит влагу,также как и второй слой полара:good: |
Цитата:
|
Бачу зустріч у вас пройшла успішно, вітаю!
Я був тільки вчора, поганенько було, каша на схилах, але ввечері на вечірньому супер, морозець вдарив і народу поменшало. Викладу зараз свої фотки з компашкою! Думаю це не остання зустріч форумчан, і я до неї обовязково приєднаюся наступного разу! |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:07. |