![]() |
Цитата:
Фото - реально жесть! :good: Перше - то взагалі гон :ROFL:. А друге вийшло б ще краще, якби я не жувала в той момент кусок шоколаду :oops:. Шерідан молодець! :friends: |
Форумчанє!
Які плани на 13.12 -14.12? мороЗ, з камерою приїде, буде знимкувати як ми правильно, будемо лижніц підрізати, я фотік возьму, поки що не Олімпус :oops: (шютка), але фотки будуть. В найгіршому варіанті буде працювати двійка і пятірка. Катнути можна на 5Н, як чемно обійти чергу вже було описано. В кращому варіанті запустят 14 з неї на 15 вниз а там 8. Хто ще планує? |
Едем на Буку 20.12. На 5-7 дней. Раньше не получается, Одесса не ближний город. А познакомится хочется.
|
я якшо і буду на буці то тільки з понеділка.... буду обкатувати нові лижі:Yahoo!::Yahoo!::Yahoo!:... а 20-21 драг 22-23 бука.... а покишо буду прикручувати кріплення на лижі і точити і так гострі канти...:cry:
|
Цитата:
Може мій товариш візьме відеокамеру. На 100% не впевнений, але шанс є. |
Цитата:
2. Очень рекомендую ложить горячий парафин перед каталками по такому опасному снегу. И не циклевать. Большинство камней, не очень крупных/острых, на себя возьмёт смазка. Лыжи целее будут. Альбертович: возможно, кто-то из Зелёных Человечков подтянется. По-крайней мере Funcarver планирует. С малым и женой. Тока ещё неточно. |
та я знаю :((( я планував 2 пари брати бо на вівторок середу на драг планую... але незнаю як получиться...
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:54. |