![]() |
Цитата:
Для учасників змагань буде можливість треніровочних заїздів на відгородженій трасі. |
правильно.... половина трасы закрыта а половина пока еще без снега.... я помню прошлогодние соревнования. однозначно после отгорожения там не покатаешь, либо класикой с коридором 1 метр :)))))) так что на 2-ку сильно не надейтесь..... уходим огородами на Довгу.
|
По прогнозу завтра на Буке дождь. А в субботу мороз. Коньки брать обязательно !!!
|
возьму свои слаломные коньки :)
|
не дуже вірю я в ті прогонози, в минулу суботу неділю обіцяли тепло +5 а було зранку зачётних-9 і до 13-00 тримався мінус. Кажи про стежку на Довгу також туда проберусь, якщо відкрита буде :)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Доречі, а де він, той каток розташований? |
Цитата:
|
Все, выезжаю 19,12,08 в 3-00!:Yahoo!:
Надеюсь встретимся на верху 2 с 12-00 до 13-00:pleasantry: |
Выезжаю 5.00 21.12. Буду в Буковеле до 26.12 Синий верх, чёрный низ. Лыжи Volkl Tiger Shark или Dynastar Ski Cross 07 в зависимости от кол-ва снега. Дай боже чтоб упал снег. Палки и перчатки Leki. Может увидимся. Буду по вечерам в инете- напишу впечатления.
|
100% буду на буці в суботу... червоно-чорний верх чорний низ буду лазити туда сюда і шукати де вихід.. так як на буку їду вперше )))
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:17. |