![]() |
>на новорічні свята<, тобто це стосується тільки 'Святкового сезону'. я вірно зрозумів?
|
Це стосується всього сезону. Тому що власники підйомників та готелів готові на все щоб не повторити ситуацію минулорічних сезонів коли їх закривали.
|
тобто, мені вакцинуватись не можна, то пішов я нахєр ))) і всі абони, куплені минулого року, можна викинути. чудово
Добавлено через 14 минут "...будуть селити в готелі тільки вакцинованих. Щоб кожен раз не приходити на канатну дорогу і не показувати COVID-сертифікат - якщо ви оселилися в готель, там буде можливість отримати відповідний браслет, в якому буде вказано в якому готелі ви проживаєте і далі ви можете потрапити з цим браслетом на цю лінію", - розповів міністр. а ті, хто не оселився в готелі, змушені будуть показувати сертифікат і черга, відповідно збільшиться. може зроблять окремий прохід для тих, хто з браслетом )))) |
Уверен, если обратиться к Буковелю найдется решение, абон пролонгируют, вернут деньги, позволят продать с переоформлением, но вопрос же не в этом?
|
@Sheridan, як на рахунок Драгобрату замість Буковелю?
З 10 грудня там практично всі канатки запускаються. Єслічо, буду там з 9 (пт). |
Бук відкриває більше схилів, ніж обіцяв. Я, Barkas, Korben Dallas, Yuraja, Mik, Jurabike та Адольф 10-12 там. Пересечемось )
|
В суботу і неділю теж буду.
|
тут все ок , тіки трохи дощить
|
Де будете зустрічатись? :beer:
Сьогодні знайомий стартує на Бук, а я залишаюсь в місті і в мене ... жаба ... чоорна :) |
Бук удался, как и каждый раз, в общем. Все живы, целы и довольны.
Мик, было круто пересечься в реале. Я очень рад, что так всё сложилось. Собрать всех инструкторов в одной хатке это тупо удача. Валера, Адольф и опять Мик, вы красавчики. Старой банде Юрайя, Баркас, Юрабайк, Спин мойо увожение. Это афигенно, что вы есть рядом и катаете. Буду рад продолжать в любой точке планеты. Всем отличного сезона ) https://scontent-iev1-1.xx.fbcdn.net...rQ&oe=61BC213A |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:47. |