![]() |
Открытие сезона 2122
Всім привіт. Є в мене підозра, що сезон в Україні почнеться раніше, ніж зазвичай. Але це тількі підозра :)
При всіх доступних на сьогодні варіантів відкрити сезон десь у Лівіньо чи інших Альпах, в мене не вистачає сміливості щось подібне планувати в зв'язку з потенційними локдаунами. Поки що вся Європа пише, що власники зелених сертифікатів будуть мати доступ до курортів. Подивимось. Буковель залишається локацією №1 відкриття сезону для Нашого Форуму. Перевізниками вже оголошена дата першого виїзду. 10 грудня. Чекаємо включення гармат. І плануємо тут. Бук, давайте листопад, а? :oops: |
за 100 роців наперед загадувати в мене також не вистачило б сміливості)
2122 рік - а раптом потепління)) |
@Lexa , кожен рік однакові жарти у форумчан 😁 Це сезон 21-22. І так було завжди. Крім минулого. Де 20-21 співпав з роком 2021 😉
|
Я вже лижі приготував на 27.11 Так що відкриття в листопаді
|
Твои бы слова, да тучам в уши...
|
Інформація для тих, хто збирається відкривати зимовий сезон та кататися :slalom:в Буковелі.;)
Курорти на Прикарпатті будуть доступні лише для вакцинованих - ZAXID.NET |
Смущает когда заголовок и подзаголовок прямо противоречат друг другу, особенно в части слова "лише". Заявили, постановили.. это все хорошо, а технически? Вероятно все сведётся к выборочным проверкам на КПП, преимущественно бусов.
|
@Gagaryn, Буку такие расклады жестко невыгодны, но это лучше, чем совсем не работать... Контролить внутри не смогут, это факт. А если на вьезде, то представь себе эти пробки на 2-3 часа
|
Технически реализовать достаточно легко. Блокируют все ранее проданные скипасы и активируют при предъявлении сертификата в кассе, один раз. Все новые только через сертификат. Левые сертификаты сейчас очень легко определяют, видел как это происходит на границе. А если рада сделает подделку уголовкой, то тема сразу погаснет.
|
Оновлена інформація для тих, хто збирається відкривати зимовий сезон та кататися :slalom:в Буковелі.:agree:
Гірськолижні курорти на новорічні свята прийматимуть лише вакцинованих - ZAXID.NET |
>на новорічні свята<, тобто це стосується тільки 'Святкового сезону'. я вірно зрозумів?
|
Це стосується всього сезону. Тому що власники підйомників та готелів готові на все щоб не повторити ситуацію минулорічних сезонів коли їх закривали.
|
тобто, мені вакцинуватись не можна, то пішов я нахєр ))) і всі абони, куплені минулого року, можна викинути. чудово
Добавлено через 14 минут "...будуть селити в готелі тільки вакцинованих. Щоб кожен раз не приходити на канатну дорогу і не показувати COVID-сертифікат - якщо ви оселилися в готель, там буде можливість отримати відповідний браслет, в якому буде вказано в якому готелі ви проживаєте і далі ви можете потрапити з цим браслетом на цю лінію", - розповів міністр. а ті, хто не оселився в готелі, змушені будуть показувати сертифікат і черга, відповідно збільшиться. може зроблять окремий прохід для тих, хто з браслетом )))) |
Уверен, если обратиться к Буковелю найдется решение, абон пролонгируют, вернут деньги, позволят продать с переоформлением, но вопрос же не в этом?
|
@Sheridan, як на рахунок Драгобрату замість Буковелю?
З 10 грудня там практично всі канатки запускаються. Єслічо, буду там з 9 (пт). |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:44. |