![]() |
:-)) а я пока всех увидела и встретила на горе знакомых и друзей... по времени опоздала на встречу.. млин
|
Цитата:
КААААААААААААААААААААААК Я ТЕБЯ ПОООООООООНИМАЮ!!!!!:girl_cray2::girl_cray2::girl_ cray2::girl_cray2: |
Ну вот :) остается только листать фотки и тупо улыбаться :) жалко было такую здыбанку прохлопать! всем респект В)
|
Цитата:
|
не беру!!! но я с женой........или лучче с лыжами? :)
|
Вітання усім! Нарешті добралася до компа :wink:.
Перш за все хотіла подякувати усім, хто так чи інакше зробили зусилля привітати мене, набравши кілька речень у вікні повідомлення та на ці вихідні, незважаючи на складні погодні умови таки доїхали до Буковеля на святкування семиріччя форуму! Мені страшенно приємно було вас побачити, поспілкуватися та підняти келих за вас та ваш позитив! Без вашої підтримки не було б тієї позитивної атмосфери, яка і формує форумний дух! Я дуже сподіваюся, що такі зустрічі сприятимуть тільки зміцненню нашої дружби та вдосконаленні нашої майстерності :). Дякую всім за увагу до моєї скромної персони, за пости та безліч фото! Буду чекати нової зустрічі з вами! :friends: |
Цитата:
|
У темі 1 додатків
Цитата:
"Кататься вместе" – это громко сказано! Вы спускаетесь фантастично! Канты лыж резали склоны, как два ножа масло, перекантовка – один миг и опять идеальные дуги! Спасибо за мастер-класс! Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Из-за своих проблем пропустить ТАКУЮ ВСТРЕЧУ!!! :cry: |
2Jolie
хотів в суботу підійти тебе привітати та щось не склалось :((( поки що вітаю (з запізненням ) тут:Rose: та надіюсь що буду скоро у Львові і ти покажеш де можна випити філіжанку доброї кави . ;)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:23. |