![]() |
Выездное совещание. Львов
От горнолыжного информбюро: планируется перенос штабквартиры Нашего Форума на один вечер во Львов.
http://www.stavropigion.lviv.ua/stavro.jpg Кто: Sheridan, Junior, Klepakoff, Waterboy Где: Львов Точно где: в разработке пока Когда: пятница 29.10.10 время 19:00 В программе: совещание по очень серьёзному вопросу Прохання бути всiм небайдужим до офлайнового життя Нашого Форуму. P.S. О вариантах дислокации штабквартиры на пятницу с 19:00 и до упора, просьба высказываться в этой теме. 15-20 человек? Пиво? Еда? Время работы заведения? Списочок тих, хто збирається прийти: 1. Sheridan 2. Junior 3. Klepakoff 4. Черепашка 5. Waterboy 6. Neon 7. Rain 8. Netka 9. Jolie 10. Amigo_mio 11. Bob Kneissl 12. Kucherryaha 13. Lubomyr 14. Smolvil 15. +1 16. Sonianin 17. Muadib 18. A_k 19. Kuma - ? 20. Kateryna 21. Sera Місце: Фестиваль-ресторація "Лівий берег", пр. Свободи, 28 (підвал Оперного театру) Час: п"ятниця, 29 жовтня, 19:00 |
Хехе. Буду краток: ждём-с! :beer:
|
Пиво, еда... Все работает часов до 23.00.. Мазох до 1.00 НО!!! Криївка працює цілодобово :beer:
|
Криївка - это славная традиция!!!! :) Нельзя пройти мимо!!!
|
Приповзу обязатєльно, не знаю ще коли, на скільки часу і яким чином, але приповзу :oops:.
Людей, думаю, назбирається чоловік 20, і як завжди, всі приходитимуть у різний час, і по-різному йтимуть додому, так що два-стола або один великий гарантовано треба буде забивати. Місце дестинації - центрове, щось у безпосередній близькості до центру; що конкретно, поняття не маю, так як по кабаках не ходжу уже півроку. Як-не-як, але бари мережі "Фест" можна завжди розглядати як варіант. П.С. Наскільки я в курсі, в п"ятницю намічається ще й джиб-контест на Підвальній - там, де ми у квітні на роликах катались. |
Цитата:
|
На фиг вам эти колхозные атракционы?! :unknown:
Пойдём в Левый Берег, что в Оперном. :friends: |
1) під оперним :)
2) впринципі це була місце засідання минулорічного збору у Львові... так що я за лівий :) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:59. |