![]() |
Господа. Встреча в 13:00. Но! Кто готов полетать толпой до, находитесь. Мы в сб и в вс будем к открытию подьемников. Звоните полюбому :)
|
Цитата:
|
Цитата:
:( Добавлено через 3 минуты Цитата:
|
Цитата:
меня легко можно будет узнать по куртке :)))) и агрессивному прогрессирующему плугу :)) |
Люди кто с Франковска в пятницу, т.е. сегодня едет....просто ммм....права на обмене и еду без прав. Нужна инфо по постам Ив-Фр-Татарив. Буду благодарна.
0964303828 |
Народ! Ау, ви що робите, а якже я:agree:? Досить мені два дні пролежати з температурою, а тут така зустріч:wink:. Після інтенсивного лікування всіма можливими засобами, моя половинка поставила мене на ноги:wink:. І так по порядку, буду в суботу 18 та неділю 19 грудня на Буковелі бусом з нашим форумчанином Мих , натхненника та організатора цієї поїздки та іншими лижниками. Хотів би катнути з нашими форумчанами з Ужгорода, Києва, Львова, Франківська, Луцька та всіма хто зможе приїхати:agree:. До зустрічі на схилах Буковеля:slalom:. Ужгород пишіть з якого витягу стартуєте і де будете катати:wink:. Буду радий з всіма познайомитись:agree:.
|
Паркуемся на пятерке, если повезет, а то я крытым паркингам не доверяю :)
Старт в 8:30, опять же, если повезет... |
Цитата:
|
2Ryzyk! Я как раз в это время и езжу...но вчера говорят стояли в Надворной и Делятине :(
|
На в"їзді в Яремчу по-любому стояти будуть, на тому пості деколи по 10 машин назбирують. Зупиняють всіх без розбору. Одного разу верталися з Буковеля і спинили:
Питання: Ви звідки їдете? Відповідь: З Буковеля. Питання: Куди їдете? Відповідь: Додому. Питання: Куди саме? Відповідь: В Коломию. Нам відповіли: Щасливої дороги і все. Так і не зрозумів,що вони хотіли. Так що попасти можна точно:),але якщо акуратно,потихенько, то можна проскочити. Головне,щоб не виникла підозра: А куди це ви так крадетеся?:) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Ориентировочное время прибытия в Буковель 19.11.около 20-00:girl_cray2::girl_cray2::girl_cray2: Телефон с понедельника всё тот же 0503121487 Узнать легко чёрный верх оранжевый низ на широких лыжах:crazy: |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
"Ну, пора, турыст."
До встречи на склонах! (прикид прошлогодний, когда без школьной куртки:)) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:12. |