![]() |
Выезжаю последней вечерней лошадью. До встречи с форумчанами на склонах Бука. Всем классных покатушек.
|
Увидите крейзи бордера на Кесслере- не обижайте-мой ребенок:girl_dance:
|
Цитата:
|
Кто будет парковаться на 14-й, помашете мне ручкой:agree: Правда одна проблема, буду без хвоста. Случилась авария, но это не на долго.
Добавлено через 4 минуты Цитата:
|
завтра буду.
|
частина франківських завтра буде на Говерлі або Брескулі, а в неділю сподівається побачитись із форумчанами на Буковелі.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
http://cam.bukovel.com/resizer/cam9full.jpg
Всім форумчанам, які катають на Буковелі присвячується: Морозець, морозець! Не щипай за щічки. Теплі валянки у нас, Шубки й рукавички. Морозець, морозець! Плещемо в долоні. :) У дівчаток і хлоп'ят Носики червоні. Приємного катання:slalom: |
Планую в Буковель в понеділок, 20 грудня.
Може ще хтось планує?:) |
прибув на зустріч як штик , в 13.00 - поцьомав Волчицу, обняв Вована, був радий бачити всіх зеленнеьких.
всім привіт до завтра |
Що так скучно зустрыч пройшла, що нема кому що написати.
Я особисто побачив багатьох, з деким познайомився поближче. Познайомився з Вітьком Цитата:
Та в мене пропозиція. Можливо на наступні рази таку зустріч, чи місце якимось чином визначати (якийсь прапорець, інша принада). Якщо хтось приходить із нових і незнайомих форумчан легше зможе зорієнтуватися в ситуації. :friends: |
У темі 1 додатків
Откатались классно.
На 14-15 практически "пусто" , по буовельским меркам. Многих увидел, многих провтыкал. Было классно! Санчес классно катает, как оказалось даже в состоянии плохого самочуствия :) Боб просто красавчик в большой дуге :) Хочу ще! По центру предводитель казачества Буковеля :)) |
Прибули біля 13.00, раді були бачити усіх, хто був!
Ужгородці, франківчани і київляни як завжди в мега-позитивному настрої!так тримати! :) ви :good::friends: Випадково в неділю перетнулись з Бобом, дуже класно, а то вже спереживались де ж він подівся!:) Багато хто десь літав по гірках і так і не побачились!але ще весь сезон попереду!;) До нових зустрічей на засніжених схилах! |
Спасибо Всем за встречу на склонах и вечером за дружеским- мега позитивным столом! Ребята...душа ожила....ради таких встреч стоит жить! Мне так было с Вами тепло! Как все таки в жизни важно, что мы все есть! Что есть друзья, товарищи и подруги, братики и сестренки! Я Вас ...ну сами знаете люблю:)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:57. |