Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наши Встречи (https://extreme.com.ua/forum/63-nashi-vstrechi/)
-   -   Наші зустрічі: Буковель 2010-2011 (https://extreme.com.ua/forum/nashi-vstrechi/8698-bukovel-2010-2011-a.html)

popart 17.12.2010 18:36

Выезжаю последней вечерней лошадью. До встречи с форумчанами на склонах Бука. Всем классных покатушек.

Skyclub 17.12.2010 18:50

Увидите крейзи бордера на Кесслере- не обижайте-мой ребенок:girl_dance:

jurabike 17.12.2010 21:37

Цитата:

Коментар від klepakoff (Коментар 99924)
Паркуемся на пятерке, если повезет, а то я крытым паркингам не доверяю :) .

там дико холодно, на 5 не паркують машини , бо відкриватимуть дорогу на Яблуницю. Я люблю "полки" біля 7 схилу, реальний скіаут. Сонечко якщо шо...

Инструктор 17.12.2010 22:56

Кто будет парковаться на 14-й, помашете мне ручкой:agree: Правда одна проблема, буду без хвоста. Случилась авария, но это не на долго.

Добавлено через 4 минуты

Цитата:

Коментар від Константин (Коментар 100011)
Узнать легко чёрный верх оранжевый низ на широких лыжах:crazy:

А, сердина какая?:mosking: Ну чтоб наверняка, и не ошибиться:)

skilg 17.12.2010 23:08

завтра буду.

AndriyP 17.12.2010 23:18

частина франківських завтра буде на Говерлі або Брескулі, а в неділю сподівається побачитись із форумчанами на Буковелі.

Константин 17.12.2010 23:29

Цитата:

А, сердина какая?:mosking: Ну чтоб наверняка, и не ошибиться:)
:shock: Инструктор лучше тебе этого не знать,может появится комплекс неполноцености:D

Инструктор 17.12.2010 23:31

Цитата:

Коментар від Константин (Коментар 100100)
:shock: Инструктор лучше тебе этого не знать,может появится комплекс неполноцености:D

:ROFL::ROFL::ROFL::ROFL:

vorigg 18.12.2010 08:36

http://cam.bukovel.com/resizer/cam9full.jpg

Всім форумчанам, які катають на Буковелі присвячується:

Морозець, морозець!

Не щипай за щічки.

Теплі валянки у нас,

Шубки й рукавички.

Морозець, морозець!

Плещемо в долоні.
:)
У дівчаток і хлоп'ят

Носики червоні.

Приємного катання:slalom:

vorigg 18.12.2010 14:10

Планую в Буковель в понеділок, 20 грудня.
Може ще хтось планує?:)

jurabike 18.12.2010 20:03

прибув на зустріч як штик , в 13.00 - поцьомав Волчицу, обняв Вована, був радий бачити всіх зеленнеьких.
всім привіт
до завтра

MIC 20.12.2010 01:17

Що так скучно зустрыч пройшла, що нема кому що написати.
Я особисто побачив багатьох, з деким познайомився поближче. Познайомився з Вітьком
Цитата:

Сообщение от Витек
...легко можно будет узнать по ... агрессивному прогрессирующему плугу
Настоящій чоловік з почуттям гумору. Sanches респект. Із земляками думаю ще не раз пересічемся. Ну і всі інші молодці. Bob_Kneissl пригостив чимось гарним із пляшечки, але секрету так і не видав. Обов'язково прийдеться ще раз зустрітися для повторної дегустації. Кого упустив не сваріть мене, всі молодці хто був і відмітився біля Обжори. :friends:
Та в мене пропозиція. Можливо на наступні рази таку зустріч, чи місце якимось чином визначати (якийсь прапорець, інша принада). Якщо хтось приходить із нових і незнайомих форумчан легше зможе зорієнтуватися в ситуації. :friends:

Витек 20.12.2010 06:48

У темі 1 додатків
Откатались классно.
На 14-15 практически "пусто" , по буовельским меркам.
Многих увидел, многих провтыкал.
Было классно!
Санчес классно катает, как оказалось даже в состоянии плохого самочуствия :)
Боб просто красавчик в большой дуге :)
Хочу ще!
По центру предводитель казачества Буковеля :))

Netka 20.12.2010 09:17

Прибули біля 13.00, раді були бачити усіх, хто був!
Ужгородці, франківчани і київляни як завжди в мега-позитивному настрої!так тримати! :) ви :good::friends:
Випадково в неділю перетнулись з Бобом, дуже класно, а то вже спереживались де ж він подівся!:) Багато хто десь літав по гірках і так і не побачились!але ще весь сезон попереду!;)
До нових зустрічей на засніжених схилах!

Volchica 20.12.2010 10:18

Спасибо Всем за встречу на склонах и вечером за дружеским- мега позитивным столом! Ребята...душа ожила....ради таких встреч стоит жить! Мне так было с Вами тепло! Как все таки в жизни важно, что мы все есть! Что есть друзья, товарищи и подруги, братики и сестренки! Я Вас ...ну сами знаете люблю:)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:57.