![]() |
Цитата:
|
Забронював та проплатив номер на 25-26-те число, Шелтер стандарт 130грн./номер :good:, так дешево навіть літом не було. Раз така халява хотілося б взяти інструктора для покращення "спортивної" техніки катання на трасі слалом-гіганту :slalom: ( якщо вона ще встоїть до тих вихідних, якщо ж ні шукайте мене тоді в Оазисі .... :) там також буде халявне СПА), з цього приводу пропозиція, можливо ще хтось бажає взяти участь в такому навчанні, адже навчання в групі. Мені було б набагато цікавіше займатися з форумчанами , можливо хтось знає конкретні розцінки на таке навчання, та до яких саме інструкторів краще звертатись ( ау igrus ай нід йор хелп ).
Мене уже є +2, для групи якщо я не помиляюсь потрібно 6-8 чол. так що записуємось :Bravo: . |
Цитата:
попробуй позвони Анатолий 06372три шестерки36 как раз для техники большая группа - зло! мах 2 человека :agree: |
Цитата:
|
А что, Темп уже сезон закрыл?:)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
vovan, для Харьковской швейцарии у нас есть специальная тема. Тут - только встречи Бука.
Народ, кто будет вторник-среду? Где селитесь? Как там сегодня с осадками? Игрус? Альбертович? м? |
ОранДжевий СалоМоноВод з ЕнДурою, який по суміцниству був колись головним сіноптєГом, обіцяв наявність присутності ВініПУХА після 23 кберезня.
|
Цитата:
|
собирался завтра с утра, ни кто не поддержал из попутчиков :( да и Ден все снежные тучи распугал ;)
на сл. субботу собирается то ли Винни, то ли Мега, то ли какой-то еще Пух, но это :secret: по поводу вт- ср честно не знаю, может да, а может нет. в понедельник будет видно. погода будет гуд - солнце и весна, но ночью минус то д.Витя думал ты сегодня рассекал по рассколбасу :) |
Цитата:
Спасибо, Игорь, следим за прогнозом. Виндгуру расстроил... Обещали на эти выхи снегопад... |
Цитата:
Але я був хитрий :wink:, послав розвідників, сказали що туман, і траси зовсім не ратрачені. Бодик навіть навернувся три рази :D Дзвонив мені з барчелка на першій десь в 15:41 |
вчора сипало, але станом на ранок паудер не наблюдаэться. Насипало зо 3-5 см
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:44. |