Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Опросы (https://extreme.com.ua/forum/31-oprosy/)
-   -   Шлем или шапочка? (https://extreme.com.ua/forum/oprosy/1036-shlem-ili-shapochka.html)

Norb 21.05.2010 01:25

Цитата:

Коментар від wissem (Коментар 74746)
то есть, я так понял, ты не катаешься вообще.....

"а вот ета абідно" (с) :)))
катаюсь. нє ну, ванетті я ще зроблю, але на біг-ейр я ще не їздив (частково бо думаю "ще рано", а частково бо ще ніразу не бачив :)))
а їзджу в основному на тих швидкостях, де почуваю себе дуже впевнено. Бувають звичайно перебори, але не думаю, що це варте шолому.

Цитата:

sergeij50
Случай из жизни (моей): поднялся…
Ну, в чомусь ви праві, але імхо - якщо так думати, то чи варто взагалі шолом знімати? :)) :unknown:
--------------------------
я тут риюсь читаю і ніяк не зрозумію: ЩО ТАКЕ "г/л боти"? :) боти ясно… а "г/л"???
:oops:

Rain 21.05.2010 08:47

Цитата:

Коментар від Norb (Коментар 74750)
"а вот ета абідно" (с) :)))
катаюсь. нє ну, ванетті я ще зроблю, але на біг-ейр я ще не їздив (частково бо думаю "ще рано", а частково бо ще ніразу не бачив :)))
а їзджу в основному на тих швидкостях, де почуваю себе дуже впевнено. Бувають звичайно перебори, але не думаю, що це варте шолому.

Ну, в чомусь ви праві, але імхо - якщо так думати, то чи варто взагалі шолом знімати? :)) :unknown:
--------------------------
я тут риюсь читаю і ніяк не зрозумію: ЩО ТАКЕ "г/л боти"? :) боти ясно… а "г/л"???
:oops:

г/л - гоночно-летательные, особливий вид ботів для дуже швидких схилів, використовують в основному прорайдери таких команд, як ЛЛЗ "П-Т" (Львівський лижний завод "паркет-табурет"), а також "Тім-грін" (їх спонсорує фірма Туборг-грін)

а по темі шолому...
кожен другий пост розказує уважним читачам про те, як шолом рятував при зіткненні з ломом, тобто людина собі просто спокійно їхала а на неї налетів придурок на шаленій швидкості (іноді ломи теж вдівають г/л боти)

але ти продовжуй казати, що катаєшся спокійно, тому шолом тобі не потрібен!

Norb 21.05.2010 08:58

прошу зауважити наступне:
<а якщо кататись сурйозно і/або з не сурйозними (неадекватними, дурними) людьми - варто подумати про безпеку.> це ж і малось на увазі! :)
а саме <sergeij50> описував випадок не про "лома", а про… про щось інше.

klepakoff 21.05.2010 09:02

гуано-лайтовые боты :)
предназначены для ходьбы или скольжения по лайтовому гуано в труднодоступных местах....
там шлем уже точно не нужен...
там удача важнее :)

Norb 21.05.2010 09:07

дуже раді постібатись з необізнаності :)) злі дядьки. :))))
а так, то просто забув, що бувають ще якісь боти, крім лижних. А всі так уточнюють… :)

klepakoff 21.05.2010 09:12

народные мудрости :)
нету шлема - меняй клемы!
Готовь санки летом, а голову - всю жизнь!
Шлем разбить, не поле перейти!
Уменье и труд шлему пофигу!
Под лежачий камень без шлема не заглядывай!
Плохому танцору - шлем не помеха!

Rain 21.05.2010 09:23

Цитата:

Коментар від Norb (Коментар 74761)
прошу зауважити наступне:
<а якщо кататись сурйозно і/або з не сурйозними (неадекватними, дурними) людьми - варто подумати про безпеку.> це ж і малось на увазі! :)
а саме <sergeij50> описував випадок не про "лома", а про… про щось інше.

респект тобі за те, що не починаєш флейму і спокійно сприймаєш наші жарти! =)
ніхто тебе не примушує кататись у шоломі. Просто розумні люди вчаться на чужих помилках. На своїх помилках вчаться...зрештою, це не так і важливо.

щодо адеквантності людей - звичайно ж ти катаєшся лише на г/л курортах, де присутні виключно адекватні, спокійні люди:)

sergeij50 21.05.2010 09:27

Цитата:

Коментар від Norb (Коментар 74765)
дуже раді постібатись з необізнаності :)) злі дядьки. :))))
а так, то просто забув, що бувають ще якісь боти, крім лижних. А всі так уточнюють… :)

г/л - горнолыжные. Лучше купить шлем не дожидаясь своей первой черепной травмы.

Добавлено через 2 минуты
Цитата:

Коментар від sergeij50 (Коментар 74748)
Случай из жизни (моей): поднялся пешком на гору, спустился по полям, лесу - без падений; перед финишем ровный участок по лесу - иду в г/л ботах через лед, подскользнулся, упал, ударился тихонько шлемом об лед, удивился, встал, пошел дальше. На голову никогда не падал. Если бы падал бы регулярно - купил бы уже фулфейс.

:ROFL:... знаю я того лыжника. Он до сих пор ходит и удивляется.:ROFL:

Norb 21.05.2010 09:29

Цитата:

Просто розумні люди вчаться на чужих помилках. На своїх помилках вчаться...
оффтоп. Я завжди хотів це десь тикнути: виходить, що розумні вчаться в дурних :)))

нічого сказати… таке життя :)

2sergeij50: спасибі, вже пояснили :)
ну, та так… краще :)

О_о а от друге я не зрозумів. :/

Rain 21.05.2010 09:45

Розумні вчаться не в дурних, а на досвіді дурних, тобто на помилках дурних=))) але це вже зовсім інша історія...

стоїть дурний, бачить - граната... Думає, візьму, кину гранату собі під ноги. Взяв, кинув.

стоїть розумний, бачить відірвані ноги дурного...Думає, а в дурного є чому повчитись, ага...

(Капитан Очевидность подсказал)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:49.