![]() |
Цитата:
катаюсь. нє ну, ванетті я ще зроблю, але на біг-ейр я ще не їздив (частково бо думаю "ще рано", а частково бо ще ніразу не бачив :))) а їзджу в основному на тих швидкостях, де почуваю себе дуже впевнено. Бувають звичайно перебори, але не думаю, що це варте шолому. Цитата:
-------------------------- я тут риюсь читаю і ніяк не зрозумію: ЩО ТАКЕ "г/л боти"? :) боти ясно… а "г/л"??? :oops: |
Цитата:
а по темі шолому... кожен другий пост розказує уважним читачам про те, як шолом рятував при зіткненні з ломом, тобто людина собі просто спокійно їхала а на неї налетів придурок на шаленій швидкості (іноді ломи теж вдівають г/л боти) але ти продовжуй казати, що катаєшся спокійно, тому шолом тобі не потрібен! |
прошу зауважити наступне:
<а якщо кататись сурйозно і/або з не сурйозними (неадекватними, дурними) людьми - варто подумати про безпеку.> це ж і малось на увазі! :) а саме <sergeij50> описував випадок не про "лома", а про… про щось інше. |
гуано-лайтовые боты :)
предназначены для ходьбы или скольжения по лайтовому гуано в труднодоступных местах.... там шлем уже точно не нужен... там удача важнее :) |
дуже раді постібатись з необізнаності :)) злі дядьки. :))))
а так, то просто забув, що бувають ще якісь боти, крім лижних. А всі так уточнюють… :) |
народные мудрости :)
нету шлема - меняй клемы! Готовь санки летом, а голову - всю жизнь! Шлем разбить, не поле перейти! Уменье и труд шлему пофигу! Под лежачий камень без шлема не заглядывай! Плохому танцору - шлем не помеха! |
Цитата:
ніхто тебе не примушує кататись у шоломі. Просто розумні люди вчаться на чужих помилках. На своїх помилках вчаться...зрештою, це не так і важливо. щодо адеквантності людей - звичайно ж ти катаєшся лише на г/л курортах, де присутні виключно адекватні, спокійні люди:) |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
:ROFL:... знаю я того лыжника. Он до сих пор ходит и удивляется.:ROFL: |
Цитата:
нічого сказати… таке життя :) 2sergeij50: спасибі, вже пояснили :) ну, та так… краще :) О_о а от друге я не зрозумів. :/ |
Розумні вчаться не в дурних, а на досвіді дурних, тобто на помилках дурних=))) але це вже зовсім інша історія...
стоїть дурний, бачить - граната... Думає, візьму, кину гранату собі під ноги. Взяв, кинув. стоїть розумний, бачить відірвані ноги дурного...Думає, а в дурного є чому повчитись, ага... (Капитан Очевидность подсказал) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:49. |