![]() |
Музыка и лыжи
Потихоньку в эту тему отделим вопрос лыж и музыки.
Опрос прост. Заткнуты ли наши уши под шлемом наушниками с музыкой во время катания :) Updated: ВО ВРЕМЯ КАТАНИЯ, А НЕ НА КРЕСЕЛКЕ ИЛИ БУГЕЛЕ! |
Во время спуска безопасней без музыки.
Варианты с играющим патифоном в рюкзаке, который "не очень громко играет", не рассматриваю. Если слушать то в наушниках! Вот на на кресле-однушке - тогда да :Yahoo!: |
Проголосовал "да" Имел в виду что при подьёме играла хорошая музыка ( на подъёмнике). Когда спускаешся надо слушать мелодию лыж и голоса соседей по склону.
|
Цитата:
|
Адназначна Нєть. на кріслі, бугелі поспілкуватись, щось почути нове, катати і заглушати спів снігу ? Адназначна Нєть!!
|
А переголосовать такой функции нет?
|
Да забей :) Это то же самое, что переголосовать на выборах Верховоной Рады. Ни на что не влияет.
|
Эт точно.
|
У старому доброму фільмі за мотивами повісті Юрія Візбора "Сніданок з видом на Ельбрус" є такий епізод: лижний інструктор піднімається на крісельному підйомнику на Чегет із своєю ученицею. У його підопічної від вражень, які її накрили від побаченої у горах краси, рот не закривається; вона безперестанку говорить. Дочекавшись паузи, інструктор її перебиває словами: "Горы надо не только видеть, но и слышать...Давайте хоть немного помолчим..."
Я думаю, він таки був правий. |
донедавна катався з музико... з одним навушником.. шоб чути ломів які несуться з заду... але тепер одне вухо зайнято "вільними руками" від рації... а другим тре слухати тих же ломів :crazy: хоча іноді на дууууууууууууже льодянистій траці можна і музику включити і поголосніше... щоб нечути як канти шкребуть по льоді...:pardon: голосувати покишо небуду бо ше остаточно не оприділився тобто я і за і проти...:unknown:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:47. |