![]() |
Цитата:
А вообще классная штуковина, очень заинтересовало ... вот ссылки для размышлений ... Achat : Sac ? Dos Arva Rescuer - Noir, : Montagne Shop boutique equipement ski, snowboard, alpinisme : Sac ? Dos Arva Rescuer - Noir Arva : Rescuer - Snowleader - Deuxi?me saison pour ce sac sans reproche Rescuer 27 ARVA |
Лопата идет в комплекте с рюкзаком?
|
Лопата отдельно.
|
В ролике, порадовали кадры с креплением лыж на рюкзак, не снимая онного :).
Кто-то такой финт проделывал? А в куртке? пы.сы. но сам рюк - зачетный. Не было бы у меня трёх других, взял бы этот |
Цитата:
|
Націлилася я на Deuter Edge - міряла, щупала, читала, розглядала малюнки. Все сподобалось.
І вчора вже вночі зайшла ще раз в цю гілку форуму, і мені знову на очі натрапила Arva! Взяли сумніви на рахунок Deuter. І я задумалась. Почала ритись в неті. Найшла хоч мінімальний дескріпшен більшості моделей на якомусь польському сайті. Тепер хочу помучити трошки людей, які користувались чи користуються Арвою :). На сайті Арви мене зацікавили декілька моделей - Rescuer 27L, Protector 20L, X-Over 18L. На рахунок X-Over 18L я взагалі не зрозуміла, що в нього там відєднується, щоб він ставав легшим? Ніде не знайшла вимірів рюкзаків? Веду до того, що з-зовні мені сподобався Rescuer, але здається мені, що в такому літражі немає потреби, та я по висоті може бути завеликим (маю ріст 173-175 см :oops:). Взагалі, я собі уявляю його у використанні для безпосереднього катання з рюкзаком, тому запихати його повністю не збираюсь, бо заважко буде їздити з напханим рюкзаком! Звідси питання, чи зручно їздити з ним в разі, якщо покласти там лише термос, водичку, фотоапарат і канапку? Безпосередньо також хочу пакувати рюкзак для поїздки на лижі (шолом, маску, одяг і тд і тп), приїхати в готель, розгрузити його і на каталку разом з рюкзачком. Чи не замало буде 20 літрів Potector'a для такого? Буду вдячна, якщо хтось вже користується даними рюкзачками і напише мінімальний відгук :) |
Цитата:
Якщо брати до уваги захист, який присутній у тих рюкзаках, тобі має підійти і рюкзаки літражем 25 л, і 30 л, згідно твого росту. Моя тобі порада - міряй на свою спинку (захист-стінка рюкзака повинен закривати твою спину повністю), і тоді вже роби вибір. Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Варто відзначити, що для дівчини рюкзак для позатрасового катання і рюкзак для перевезення власних речей - це різні речі. Один для одного, інший для іншого. Якщо твій ріст не 180 см і вага менш ніж 70-75-80 кг і далі, купили один рюкзак для всього - це не твій варіант. Цей варіант підходить більше мужчинам, ніж жінкам. Тож моя порада - для катання вибирай один рюкзак, а для перевезення особистих речей - інший. Поєднати одне і друге більше під силу чоловікам. Якщо цікавлять рюкзаки для перевезення особистих речей - бери моделі Millet, Deuter, Tatonka, Pinguin - хороша якість за нормальну ціну. |
Та я сам пока что только rescuer27 только держал в руках. Остальное уже вот 4 недели как ожидаю :) Если время не жмёт - повремени с покупкой ... на Дойтеры всё равно цена не поменяется и купить их всегда есть возможность. А я как получу рюкзаки - сразу постараюсь выложить отчётец по ним и расписать все их фичи.
|
Цитата:
А коли у вас очікуються рюкзачки? Я так розумію, що затримка вся на кордоні! |
Та ожидаются уже почти месяц :)
Угу, на границе |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:05. |