![]() |
І я там був і все бачив, снігу було достатньо місцями 50-70см хороший пухляк до опори 13-ї (якщо з верху в низ), все що нижче см 30-40 мокрий і важкий, без воску туго) нижче 4-ї місцями каміння дуже не приємна штука, і ще дуже густий туман метрів 20 видимості. Хлопці на Гембі були, десь після 16.00 був пробіл. І ще рятувальники були і була в них робота (
|
Цитата:
|
jack, і що там сталося, що рятувальники працювали? Можеш детальну інфо викласти?
п.с. сподіваюсь, усі зрозуміли, куди ділися їх пости? :agree: |
От тут на фотці http://extreme.com.ua/forum/attachme...3-dsc_0411.jpg зона відриву. Де це конкретно? З фото зрозуміти не можу.
|
У темі 1 додатків
вот такие трещины на пологих участках.... по всей горе, на крутых (чаша) видела реально, как пару таких огромных плит висело уже "на честном слове" с нами был спасатель - пошел посмотреть обстановку, он когда увидел - заматерился и сказал быстро оттуда уходить, я сфоткать не успела ( Насчет ЧП - было в тот день 2 перелома - руки и ноги (у двух разных людей), у кого - не знаю
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ром
в лес тоже не ходить ))))) блин хоть не заходи сюда я из--за малышки не могу поехать а вы все злые я уже везде отписался шо невыездной а вы пишете постите и тд у меня уже глаз дергаться начал )))))) |
tuk, ничего в этой жизни не случайно. Малая - твой ангел-хранитель!
|
tuk, начинай джибить на Протасе :D
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:08. |