![]() |
Збираємось сунути на Пилипець!:Yahoo!: П'ятниця - неділя. Завжди раді зустрітись!:preved: Пароль старий - Червоні Революційні Шаровари (дівчачі)!:secret:
|
Цитата:
|
У темі 2 додатків
Цитата:
Хоча... от бліна... Звісно! Звісно у мене є фото! З минулих фотосесій. Для приватного перегляду.:oops: Але не все так просто!:secret: Друкуєш обидва фото на кольоровому принтері, keep away from children і сунеш на Пилипець! Дивись уважно! Коли ото, шо на лівому фото, з'явиться за спиною отого, шо на правому... Все! Твій шлях добіг логічного кінця!:crazy: Починай подавати сигнали. Запальничкою в "корпоративних кольорах".:preved:Так я пізнаю, шо то саме Ти, а не той "прохіндєй", що знімає відео про носки своїх лиж і жити не може без Буковелю(ля)!:punish: З.І. Дякую, що відео не зажадав!;) |
@sanyana, Відео про носки...самі Ви,дядьку,збочинець!))
Додано через 1 хвилину Кльовий пухлячок на фото ;) |
У темі 3 додатків
От ми і тута!!! Гимба наша! :preved: Сніг, багато снігу, який шалений вітер кудись поздував. :unknown: На горі самий фірн з застругами, а між дерев отой самий пухляк, якого всі шукають, але не всі знаходять... :beee:
|
@sanyana, компас есть? Там можно легко уехать в тумане-пурге не в ту степь...
|
@Spin, компас і ціла купа різної, дуже потрібної і дорогої хрєні. Яка перетворюється на хлам, якщо не взяти з собою здоровий глузд і відповідальність.
Але, самий великий "гріх" - то надмірна самовпевненість!!! |
@sanyana, теперь я за вас спокоен))
|
|
Сьогодні була чудова каталка і в лісі дуже багато снігу!)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:13. |