![]() |
У темі 1 додатків
И народец внизу развлекался по-полной.......... не могла не своткать такие довольные мордахи!
|
Всім привіт, Сьгодні їздив в подобовець, хочу поділитись трохи враженням.
Горка біля маленької тарілки досись прочухана. Біля великого якірного підйомника спуск половина хороший половина поганий. Тому більшість не доїжджало до кінця, а сходило на половині траси. перший раз я ламанувся до самого верху - пожалів. Камнві в перемішку з снігом, коли їхав був такий скригот що аж серце за лижі боліло:cry:, ну але це було тільки перший раз, далі я почав злазити як всі здраво мислячі люди посередині траси, ось там можна було класно покататись, хоча тріжки трава виступала. Вобщим покатався клас, накатався вдосталь:Yahoo!: P.S. а, і нехочу показатись чайником, але як закидувати фотки??? я вроді нажимаю вставити зображення а воно мані вибиває віконце, просить ввести УРЛ картинки. А я з компа скинути хочу. Підскажіть будласка:oops: |
Да іще забув, поки катався цілий день падав сніг, якщо в такому ритмі він буде падати всю ніч то думаю дозавтра там буде ще краще.
|
Ось це частина поганої траси (верхня частина траси
http://extreme.com.ua/forum/member-h...c-02-01-09.jpg А це вже початок хорошого участка траси http://extreme.com.ua/forum/member-h...c-02-01-09.jpg |
Був сьогодні на горі Магурі! Людей дуже много! На верху вопще кататись не можливо! сніа мало! Фото виставлю пізніше!
|
У темі 4 додатків
Всем привет! Как покатались? Я всё на своих любимых Боржавских склонах...далеко не бегала по горам, сбивала оскоминку по трасса вдоль подъёмка.... снега не то чтоб много, но хватило вполне,море цельнячка и пухлячка....что ж ещё надо для полного счастья! В общем особо по душе пришлась скоростная трасса и труба была в отличном состоянии..... умудрилась даже ломануться за шустрым бордовцем в лесок....полянки с целиной и трамплинчики....а потом....по дну ручья...жах! они то на бордах как то умудряются, а вот мне пришлось туговато, пару раз тормозила немного не предназначенными для этого местами своего же тела, но отделалась лёгким испугом и была вознаграждена очередными пухляковыми полянками!:ok:
немножко видео.... YouTube - MOV04396 |
Цитата:
|
Цитата:
На ВВ не ходил? |
Цитата:
не пойму, Пилипецконавты забили на работу что, ли... Пришлось на детской сидеть.. Зато сеня в Кострыно накатался вдоволь |
офигелия, спс за инфу!:beer:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:30. |