Звіт проживання
У темі 5 додатків
29-30 відпочивали в Пилипці, моя мама вирішила написати відгук:
Цитата:
Якщо Ви стоїте перед вибором місця в Карпатах, де можна було б зупинитись для ночівлі, раджу не обминати хату в селі Пилипець, де господарями є пані Світлана і пан Василь.(тел. моб. 0950452173, дом. 0314625046)
Після дороги зі Львова в мукачівській електричці і захопливого «фрірайду» на горі Ґимба, звичайно, хотілося домашнього затишку, теплого приміщення, смачної вечері і трохи приємного спілкування з привітними людьми.
Маючи вже досить «поважний» вік – 51 рік і чималий досвід лижного туризму і готелювання в Карпатах, була, проте, приємно вражена гостинністю, бездоганним порядком, як в кімнатах, так і на кухні у цих людей.
Вечеря і сніданок були смачними і в такій кількості, що ми, ( я приєдналась у цій поїздці до сина і його трьох друзів) при всьому бажанні, не змогли спустошити всі тарілки. Навіть турботу про наші термоси вранці пані Світлана взяла на себе: «Поставте термоси на столі, я сама все зроблю» - і наповнила «батарею» наших термосів смачним запашним карпатським чаєм!!!
До речі, у сім’ї є дуже милі привітні діти – дівчинка 14 років і хлопчик 9-10 років. Я гадаю,що вони могли б скласти товариство Вашим дітям.
Хату зараз дуже легко знайти: великий будинок, другий з правого боку при в’їзді в село Пилипець зі сторони Воловця.
До речі, пані Світлана порадила нам для переїздів дуже доброго водія – пан Василь (тел.0501761151). У пана Василя бус на 8 пасажирів. Він терпляче чекав нас, поки ми перевдягались, спаковували наплічники і пили чай зі смачними налисниками з чорницями у пані Світлани «на дорогу», купували в селі по дорозі на вокзал бринзу.
|
Від себе додам технічну інформацію:
Ціни:
трансфер Будинок - витяги на Гимбу = 50 грн./машина,
трансфер Воловець - витяги на Гимбу = 150 грн./машина.
Проживання з дво- (реально три-, або навіть чотири-) разовим харчуванням = 150 грн. опалення автономне водяне, підлога з підігрівом, постійно гаряча і холодна вода. І прикріплені фото:
|