![]() |
Наверное оттуда, откуда и все мы - из форума.
|
Цитата:
|
Поживите с толпой лыжных инструкторов...
С волками жить-... |
Наблюдение : когда завал в работе лыжные инструктора оооочень мало говорят о технике (подташнивает).Вот осенью...:crazy:
|
С появлением на склонах Амфибии появится карвинг уже четырех типов!
Лыжи можно же местами поменять. Главное не перепутать каким типом ехать.:D:D |
От повеселили))))))) А теперь по делу- в карве можно вести обе лыжи на кантах(в левой и правой дуге) а можно одну вести на канте (нижнюю) а вторую плоско (верхнюю),в левой и правой дуге или ваши учителя об этом даже не догадываються?))))) но оба варианта работают только на гладком отратраченом склоне.
to Gojko а не согласны вы потому что так ни когда не вели лыжи в карве, попробуйте. |
А если счухать пятки на ботосах то можно кататсо опой вперед...Блииииин переставайте ганяць.2Кс.Видел вчера бартоновский борд/скитур(2половинки складываются в доску) гнул , торсионил - вроде ок.Динамики не будет , это 100пудов , а дугишмуги думаю пойдет...
|
как там сегодня погодка? Есть где катать, как спуски?
|
Цитата:
Одно не могу понять - с чего вы взяли что я никогда не вел лыжи в карве? Мы знакомы? Вы знаете мой уровень лыжника? Или вы по нику определили мою технику? Это не вопросы,несмотря на вопросительные знаки , а констатация факта. |
Давайте каждый при своем останеться, так проще будет.
|
Вітер шквальний.
Відроги зверху зафірнені. Трохи вище лісу хороший пухляк. Гемба в молоці, 30хв чекали вікно на сідло. В кулуарах пухляк. Траса нормал, місцями зчесана до чорниці. |
@nep4uk дякую за інфу.
Вчора було майже все те саме, єдине після обіду вже було ясно. |
вернулись, слів немає... куча снігу , і цілини, багато туману наверху( тільки розкаталися а потрібно вже було додому( хочу ще(
|
07.03.11
Цитата:
Руки без рукавиць на вітрі обмерзають моментально. Видимість дуже погана. Але траса (зранку) і ліс - пухляк! За ніч підсипало добряче! Все було в катабельно, в т.ч. труби. Ліс бомба :boarder: Снігу місцями вище коліна. В кулуар не сунулись. |
У темі 3 додатків
В боржавських лісах був справжній паудер за яким варто йти навіть через шквальний вітер! На вітер можна було лягати! Біля карнизу дошку тримав двума рукаму бо, якщо б вирвало з рук, то шукав би десь за сотні і сотні метрів в напрямку всіма улюблених Березняків! Крім того з підйомників теж можна було суперово катати по лісочкам. Основнні траси в досить хорошому стані, але місцями позчісувані до каміння. Перші звіздюлінки борд отримав саме тут, але про це зовсім не шкодую - каталка була БОМБЕЗНА!
Пи.Си.: Волс, Гера і Ко дякую за чудову компанію! |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:47. |