Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Пилипец-Подобовец (https://extreme.com.ua/forum/43-pilipec-podobovec/)
-   -   Пилипец сезон 2011 (https://extreme.com.ua/forum/pilipec-podobovec/8579-pilipec-sezon-2011-a.html)

Netka 28.02.2011 11:36

Були з Рейном енд компані 26-27 лютого в Пилипці!
Нема слів, щоб описати все пережите, обкатане, побачене і всіх зустрітих там:crazy:
В суботу катнули різні напрямки траси, трохи поганяли в лісі, снігу там просто море, але важкуватий. Народу в лісах взагалі нема (як і в самому Пилипці катальщиків було мало! УРА!), кайфово летіти поміж деревами, коли навколо сніг сніг сніг!!! Нарешті справжня зима! Потім зустріли Ліду, Вейкранера, Блота і збігали разок на перемичку, звідки звернули в безмежні нереально суперові простори цілини в напрямку до траверса Магури, відчуття такі: аааааааа!!!! бомбезно просто! нема слів....просто нема. Треба було бути там і це відчувати. Хто не був - пропустив півжиття! чесно! А сонце і синє небо...було так тепло і стільки снігу...мммм...я ще там... а потім баня, тотальний релакс, вино, друзі під боком...ех!
Другий день(неділя) виявився ще крутішим і незабутнішим! Погода сонячна, видимість 150 %, траси ну нафіг, біжимо на Гембу! Краєвиди зачаровували, в кулуарах стільки снігу і навколо ці всі білі вершини і синє небо просто звели мене з розуму і я ніби вже у Львові, але мене тут нема, я залишилась десь там....(зараз так розумію Ріо, який після Пдб мучився в нетрях шумної столиці, бажаючи повернутись знову туди... %) )
Гемба як завжди могутня, незабутня, сувора, але ПУДРА там така!!!!! пливем, пливем в паудері аж до Шипоту.... я давно не відчувала такого під своїми ногами... ніякі покатушки за цей сезон не зрівняються з цими вихідними! ТОТАЛЬНЕ ЩАСТЯ!!! не знаю як можна жити без цього...я просто закохана в Баржаву...
Дуже раді були зустріти Волса, Парадокса, Ноумінінга, Таню з АСС і ще різний народ, сорі кого не згадаю....вихідні вдались на всі 100...фото крутезних краєвидів будуть! = )

Перечитала як народ в Пдб відривався..мабуть на ці вихі весь Пдб-Плп був охоплений шаленим всюдисущим щастям! ех:friends: :girl_dance:

писи. і ще, для зовсім матрасніків: на Гембу їздить крім ратрака іще снігоходик, 50 грн з рильця. Але ми ж круті райдери, хіба нє? тому нас возили власні нозі))

Gera 28.02.2011 12:00

По поводу апрески после телемарколагеря в ПДБ скажу коротко.Как только в небо возле "сказки " вознеслись салюты , сказочные еноты начали жечь свои жилища , собирать пожитки и пытались перегрызть клетку...По маленькой свинке(Моисей:D) - она тихонько общалась о плюсах телемарка со мной , Фанкарвером и Аллигархом:crazy:.К сожалению ребята из школы Оленей не застали свинскую дискуссию - им нездоровилось и они ушли немного раньше...Короче ЭТО БЫЛО ОФИГЕННО!!!

griig 28.02.2011 13:02

Боржава 26-27.02.2011

У темі 4 додатків
Писать много не умею. В общем читатель я. Как в том анике «Чукча не читатель. Чукча – писатель. Только у меня все наоборот.
Но, фото – поделюсь.
Было приятно покатать с Володей (Paradox). Приятно было пересечься с Володей (Vols), ну и конечно же с Женей (ev) и Ирой (Зеброй)

Альбом тут:
ГОРНОЛЫЖНЫЙ ФОРУМ

Gera 28.02.2011 13:17

И ты молчал о вылазке!!!Кстати первое фото наводит на мысли о хорошей линии(по краю наддува , уход к домику)...Это будет в четверг если будет видимость.

ks 28.02.2011 15:56

На первой фото сопли который сдернули слева от чаши если смотреть сверху вниз. так это ваших рук, точнее лыж дело?

griig 28.02.2011 16:14

Цитата:

Коментар від ks (Коментар 116573)
На первой фото сопли который сдернули слева от чаши если смотреть сверху вниз. так это ваших рук, точнее лыж дело?

Нет.
Но фото сделанное сразу после всего этого схода. Мы тогда только начали подъем от кресла.

ks 28.02.2011 16:27

а не выли вдоль этих сопель вверх пешком ходили? если вы- в чем сокральный смысл?:)

griig 28.02.2011 16:40

Цитата:

Коментар від ks (Коментар 116584)
а не выли вдоль этих сопель вверх пешком ходили? если вы- в чем сокральный смысл?:)

Еще раз - НЕТ!
Я фотографировал с противоположной стороны.
Мы спускались и ходили чуть дальше и намного выше и к этим хождениям отношения не имеем.

ev 28.02.2011 16:53

Мы с Григом как раз подниматься начали когда чувак первую соплю пустил.
https://lh4.googleusercontent.com/_M...0/IMG_0815.JPG

Кстати классический пример, когда лавина начинается из точки. У Грига на фотке это очень хорошо видно. Если бы склон был метров на триста длиннее уже была бы не большая сопля, а небольшая лавинка. Со всеми последствиями!

А на моей фотке хорошо видно по какой идиотской линии ехал человек. Нафига было резать весь кулуар :shock::shock: если в эту же точку можно было классно съехать с седла.

griig 28.02.2011 17:09

У темі 5 додатків
Ну раз это вызвало такой интерес, выкладываю еще пару фото этого сюжета

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:12.