Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Пилипец-Подобовец (https://extreme.com.ua/forum/43-pilipec-podobovec/)
-   -   Пилипець проживание (https://extreme.com.ua/forum/pilipec-podobovec/9300-pilipec-prozhivanie.html)

d1c0br4z 08.02.2013 19:33

askandrew, расстояние от дома 235 до креселки чуть больше 2км

tanais 08.02.2013 20:43

Цитата:

Коментар від askandrew (Коментар 201754)
Доброго, скажить будь ласка:
1)Скількі часу потрібно щоб дістатися до кріселки пішки від будинка 235?
2)Чому у цьому році забронювали 315 будинок?
3)Чим не сподобався й чим сподобався будинок 235?

1-пішки не ходили-а їздили машиною-тому зоріэнтувати не можу. але на скільки я знаю вони підвозять на свому ретромобілі без проблем(вони туда самі їдуть бо на скільки я памятаю і якщо нічо не плутаю самі підпрацьовують біля підйомників-продають глінтвейн і всяке таке)
2- забронювали б в 235-але там все занято було
3-мінусів навіть не памятаю-все сподобалось. господарі кльові. із плюсів:1 недалеко магазин(метрів 30), та і в господарів є свій(ціни людські), 2-тепло, 3-є душ нормальний, кімнати чистенькі акуратні, зроблений ремонт більш менш сучасний. на рахунок інших плюсів добре не памятаю але цей будинок нам сподобався

tudor 08.02.2013 22:14

hulan, А де ціну можна побачити, я її не знайшов ,і по розташуванню садиби зорінтуйте будласка

askandrew 09.02.2013 00:34

Цитата:

Коментар від artemkrot (Коментар 200921)
Лично я когда еду куда-то впервые - сначала мониторинг в интернете, фото, отзывы. Выбрал. Приехал на место. Посмотрел. Если не понравилось - разворачиваюсь и ищу другое жилье. Если понравилось первое впечатление и условия, которые декларируют хозяева - селюсь. НО!!!!! Плачу только за 1 сутки! Если по истечении суток мне что-то не нравится и хозяева это не исправляют - я разворачиваюсь и уезжаю. Ищу новое жилье. И никогда не живу там, где мне не нравится!

Очень грамотная рекомендация. А что в Пилипце такое кол-во свободного жилья, что можно выбирать уже на месте, даже не бронируя?

Spin 09.02.2013 09:34

Цитата:

Коментар від askandrew (Коментар 201826)
Очень грамотная рекомендация. А что в Пилипце такое кол-во свободного жилья, что можно выбирать уже на месте, даже не бронируя?

С частниками можно договариваться по телефону заранее. Время от времени до приезда позванивать - контролировать ситуацию. Обычно все по-людски, нестыковки довольно редкое явление.
Желательно "фильтровать" отзывы реальных туристов от сообщений рекламного характера.
Вдоль дороги по деревне достаточно много объявлений о сдаче жилья. Если не в Новый Год, то проблем найти жилье на месте, думаю, не возникнет.

Albertowych 10.02.2013 20:14

Цитата:

Коментар від maxride (Коментар 150072)
Рекомендую, дуже гарна "феншуйна" хатка, правда з такими снігопадами може бути проблема з доїздом автомобілем (якщо це не джип або кросовер). Ну і особливої подяки вартує сауна над річкою!

У зв'язку з жорстокою конкуренцією, господар Іван возить на гору і забирає з гори безкоштовно.
Тобто, ви дзвоните до Івана по телефону № 0960996338 або 0662340046 і за оплату, яка на 50% меньше чим стандартне таксі, вас привозять на хату, годують, безкоштовно (а тариф 30грн з ліца) відвозять під гору на мерседесі, і потім знов на халяву від гори на смачну вечерю.:good:

Бляха, ну шо не зробиш для файного газди :), хоча коли в нього повна хата гостей, він все одно мою банду приймає в умовах троха інаших чим я розказував.

askandrew 11.02.2013 14:34

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 202184)
У зв'язку з жорстокою конкуренцією, господар Іван возить на гору і забирає з гори безкоштовно.
Тобто, ви дзвоните до Івана по телефону № 0960996338 або 0662340046 і за оплату, яка на 50% меньше чим стандартне таксі, вас привозять на хату, годують, безкоштовно (а тариф 30грн з ліца) відвозять під гору на мерседесі, і потім знов на халяву від гори на смачну вечерю.:good:

Щось я не зрозумів: безкоштовно, чи зі знижкою 50% ?

Slavko_D 11.02.2013 16:02

Цитата:

Коментар від askandrew (Коментар 201826)
А что в Пилипце такое кол-во свободного жилья, что можно выбирать уже на месте, даже не бронируя?

В Гранд отеле "Пилипец" всегда найдутся пару свободных номеров:secret:

Albertowych 11.02.2013 20:38

Цитата:

Коментар від askandrew (Коментар 202412)
Щось я не зрозумів: безкоштовно, чи зі знижкою 50% ?

від садиби до Гори і в зворотньому напрямку безкоштовно

Ajj 12.02.2013 11:38

Всем привет. Собрались в Пилипец 23 февраля. Подскажите пжл где можно остановится чтоб не очень дорого 100грн.чел. Еду с женой и дочкой 6лет, поэтому условия хочется нормальные. Смотрел вроде несколько мест, а потом начитал уже тут негативные отзывы, теперь вообще думаю ехать туда или нет. Спасибо.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:18.