![]() |
askandrew, расстояние от дома 235 до креселки чуть больше 2км
|
Цитата:
2- забронювали б в 235-але там все занято було 3-мінусів навіть не памятаю-все сподобалось. господарі кльові. із плюсів:1 недалеко магазин(метрів 30), та і в господарів є свій(ціни людські), 2-тепло, 3-є душ нормальний, кімнати чистенькі акуратні, зроблений ремонт більш менш сучасний. на рахунок інших плюсів добре не памятаю але цей будинок нам сподобався |
hulan, А де ціну можна побачити, я її не знайшов ,і по розташуванню садиби зорінтуйте будласка
|
Цитата:
|
Цитата:
Желательно "фильтровать" отзывы реальных туристов от сообщений рекламного характера. Вдоль дороги по деревне достаточно много объявлений о сдаче жилья. Если не в Новый Год, то проблем найти жилье на месте, думаю, не возникнет. |
Цитата:
Тобто, ви дзвоните до Івана по телефону № 0960996338 або 0662340046 і за оплату, яка на 50% меньше чим стандартне таксі, вас привозять на хату, годують, безкоштовно (а тариф 30грн з ліца) відвозять під гору на мерседесі, і потім знов на халяву від гори на смачну вечерю.:good: Бляха, ну шо не зробиш для файного газди :), хоча коли в нього повна хата гостей, він все одно мою банду приймає в умовах троха інаших чим я розказував. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Всем привет. Собрались в Пилипец 23 февраля. Подскажите пжл где можно остановится чтоб не очень дорого 100грн.чел. Еду с женой и дочкой 6лет, поэтому условия хочется нормальные. Смотрел вроде несколько мест, а потом начитал уже тут негативные отзывы, теперь вообще думаю ехать туда или нет. Спасибо.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:18. |