![]() |
Цитата:
Зі своєї сторони також можу повідомити що звільнилися 4 койко-місця в селещі Пилипець. По нез’ясованих обставинах, ті на кого бронював, відмовились. Бажаючі звертайтесь, відповідь гарантую. . |
The cloud from Orcland influences on my typing:D
Russkiy shrift zagnoblen:pleasantry: I have an opportunity to find rooms, look for contacts here aratta.uz.ua |
Moric, how much? Цікавить двомісний номер з 2 січня
|
хочу добавити, що 4-місна кімната вільна 31 грудня по 2грудня. Дуже демократична ціна.
Від Буковелі до Пилипця 250км. Як через Рахів так і через Долину-Міжгірря. А там і до красії рукою подати :) |
Цитата:
Details on aratta.uz.ua Ne znayu chto s kodirovkoy kirilitsy, korifeii foruma, pomogite. |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
:ROFL::ROFL::ROFL: +100500 Добавлено через 1 минуту Moric, бачив на сайті "маладьожні номери":wink: Вони всі зайняті? чи ціна не залежить від номера? |
[QUOTE=maxride;146815]:ROFL::ROFL::ROFL: +100500
Р*”Р*С•Р*В±Р*В°Р*Р†Р*В»Р*ВµР*Р…Р*С• С‡Р*µСЂР*ВµР*В· 1 Р*СР*С‘Р*ЅСѓС‚Сѓ Moric, Р*В±Р*°С‡Р*С‘Р*Р† Р*Р…Р*В° РЎРѓР*В°Р*№С‚С– "Р*СР*В°Р*В»Р*В°Р*Т‘РЎРЉР*С•Р*В¶Р*ЅС– Р*Р…Р*С•Р*СР*µСЂР*С‘":wink: Ye dvushka vil'na. Ne zalezhyt'. |
|
Добрый день. В Пилипце никогда раньше не был. Нашел отель Горянин и Шепот Карпат. Есть какие-то отзывы о них. В основном, интересует питание и отдаленность от подъемников. Или лучше искать частный сектор. Планирую ехать с ребенком 4,5. Буду благодарен за любую информацию.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:42. |