| 

| Пилипец-Подобовец отзывы, жильё, трансфер, цены |  

|  14.12.2011, 10:30 | #21 (посилання) |  
	| Недавно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Beregovo/Uzhgorod Снаряга: пох..... главное чтоб скользило и ехало | кто то может сказать какая ситуация в Пилиподобовце? |  
	|  |   |  

|  14.12.2011, 10:38 | #22 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Славутич Снаряга: Разная | Судя по текущему прогнозу погоды и отключенной веб-камере ситуации пока что нет. |  
	|  |   |  

|  16.12.2011, 11:27 | #23 (посилання) |  
	| дед 

Зараз: поза форумом Звідки: Kiev Снаряга: пока устраивает :) | еще разок подниму предложениеесли нет отправлю на биржу

ребята не совсем по теме (но не корысти ради) зная что ж/д кассы пусты на начало января

есть у меня 3 билета Воловец--Киев
 82-й поезд
 оттуда 10.01.2012
 19 20
 вагон 18
 места 24 (детский билет) 43, 44 полные (это в одной загородке)

PS понимаю что надо было на биржу
 накричите если что я перекину

связь через личку
 я не барыга ))))
 |  
	|  |   |  

|  26.12.2011, 13:17 | #24 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Armada ARV 2011 (175 см) + Tecnica Agent 2010
Giant revel1 | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від relav  кто то может сказать какая ситуация в Пилиподобовце? |  Альо! Вже 26 грудня! Хтось був на вихідних? як там ситуація? сніг, ціни на підйомник?  |  
	|  |   |  

|  26.12.2011, 13:19 | #25 (посилання) |  
	| Стропобалансер 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: K2 Public Enemy 176см | maxride, трассы в ПДБ, леса и вообще все в офигенном состоянии. Вчера был паудердэй-открытие.Цены:
 10грн подьем
 150грн дневной абонемент.
 |  
	|  |   |  

|  26.12.2011, 13:33 | #26 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Armada ARV 2011 (175 см) + Tecnica Agent 2010
Giant revel1 | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Rio  maxride Вчера был паудердэй-открытие..
 |   ммммм найссс!   
Дякую за фідбек.

Яка імовірність шо сніг протримається до 2 січня і далі? |  
	|  |   |  

|  26.12.2011, 13:37 | #27 (посилання) |  
	| Стропобалансер 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: K2 Public Enemy 176см | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від maxride  Яка імовірність шо сніг протримається до 2 січня і далі? |  там отличная подложка. Будет температура 0 и меньше, снега хватит надолго. |  
	|  |   |  

|  26.12.2011, 13:45 | #28 (посилання) |  
	| Райдер 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: Volkl Gotama, Line Prophet,
Magic J, Movement Goliath | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від rosty  Ходять вперті чутки про прокладання дороги напряму зі Славська на Пилипець, чи то з пилипця на Славськ (з метою зменшення простою Славських 5-ти зіркових притонів в сезон). Хтось шось знає? Чи йде мова про дорогу вздовж колії по якій і влітку лісовози не завжди проїжджали? Цікаво було би почути реальну інфу. ми плануємо їхати туди на розвідку... |  А эта дорога есть даже в атласе автомобильных дорог Украины и я в прошлом ноябре по ней поехал по незнанию .... началось всё с того что при съезде в село Скотарское за Гуклывым это стало сразу грунтовкой, а чем дальше - тем глубже колея и разбитее повороты, в итоге я сел в маленьком озерце (колее  от лесовозов) не доехав около километра до Опорця. В итоге трактор и мы на свободе через 2 часа   
В общем не стоит туда соваться если у Вас не джип с лебёдкой |  
	|  |   |  

|  26.12.2011, 14:40 | #29 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Giant revel1 | Rio, дякую! Значить буду сунути туда і надіятись шо хтось приютить за нормальні гроші!  |  
	|  |   |  

|  27.12.2011, 01:02 | #30 (посилання) |  
	| Хочу в райдери. Навчіть? 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Dynastar Cham 117;
Armada ARG;
Honda CBF 600S | Невеликий відеоряд з покатушок в неділю: |  
	|  |   |  

|  |  
+
 Валера , djuf , SkiMax , kvitkar , Netka , Muadib , Зёбра , Wilson Payne , Rio , StasV , borisimus , Den_N , Yurez , igrus , vorigg , CLS , Rain , Sova , rosty , Lesya , Sheridan , maxride , Kateryna , NIK , Irinka&AlexTitoff , Kaya , Ежик , Dolce , Vols , MIC , abjlo , Natusik , Dimalew , dudunyk , GSM , Dio , Niroman , DimonGal , Junior , Oxbow , zhuk , inney , saleon , Oscar , vlad777  
:)
 nomeaning , Titus |  

| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 1 | 9 | 12 | 8 (73%) | 3 (27%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 74 | 264 | 42 (57%) | 32 (43%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 5 | 16 | 2177 | 5303 | 1409 (65%) | 742 (34%) | 29 (1%) | 
|---|
 | 

|  |