![]()  | 

В неділю погодка була також класна. 
	Сонце сліпило на підйомнику, а вітру взагалі не було. Траси засніжені, але свіжого снігу невистачало. P.S. Як швидко привикаєш до хорошого :)  | 

Такая погодка была все три дня с субботы по понедельник. 
	А вот цены на бугель почему-то подняли, теперь двухдневный абонемент стоит 220 грн вместо 180.  | 

абонЕмент, блин 
	 | 

Завтра с Ужгорода еду на электричке в Воловец, дальше думаем брать такси (нас 2е), может есть кто еще желающий ? Львов может ? (подождем) 
	 | 

Цитата: 

| 

А як тепер з картками система? теж 30 ре застави і повертають чи ні? 
	 | 

Те карточки, что по 30 грн залога, можно возвращать. Они синенькие. 
	А те, которые по 15 грн, пытаются втулить без возможности возврата. Их можно только пополнять, каждый раз. Но я повозмущался маленько, и мне досталась синенькая ;)  | 

Скільки зараз кощтує денний абонемент на г/к Пилипець???? Напишіть будь ласка!!! 
	 | 

Цитата: 

| 

я от якраз збираюсь теж в Пилипець. сніжку якраз нападало) я не дуже досвічений лижник, але то ж не головне) була на Буковелі, тепер хочеться бюджетніший варіант. Збираюсь їхати через Молодіжний туризм, як і минулого року. не треба переживати за пошук житла, та й проїзд комфортний і головне недорого. головне, шоб погодка хороша була) 
	 | 

Цитата: 

| 

oksanatraveler, не рекомендую у цій темі рекламувати послуги тур.фірм і т.д. Для цього є окремий розділ. 
	 | 

На соседнем форуме есть очень хороший отчет о Пилипце http://www.skier.com.ua/skierbin/vfo...003794&sorted= 
	Так хорошо пишит, хочется читать и еще раз читать. П.С. У меня сложилось такое впечатление, что в Харькове в воду что-то доливают, там сплошные писатели и умеют.  | 

Цитата: 

| 

Цитата: 

| 
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:27. |