![]() |
В неділю погодка була також класна.
Сонце сліпило на підйомнику, а вітру взагалі не було. Траси засніжені, але свіжого снігу невистачало. P.S. Як швидко привикаєш до хорошого :) |
Такая погодка была все три дня с субботы по понедельник.
А вот цены на бугель почему-то подняли, теперь двухдневный абонемент стоит 220 грн вместо 180. |
абонЕмент, блин
|
Завтра с Ужгорода еду на электричке в Воловец, дальше думаем брать такси (нас 2е), может есть кто еще желающий ? Львов может ? (подождем)
|
Цитата:
|
А як тепер з картками система? теж 30 ре застави і повертають чи ні?
|
Те карточки, что по 30 грн залога, можно возвращать. Они синенькие.
А те, которые по 15 грн, пытаются втулить без возможности возврата. Их можно только пополнять, каждый раз. Но я повозмущался маленько, и мне досталась синенькая ;) |
Скільки зараз кощтує денний абонемент на г/к Пилипець???? Напишіть будь ласка!!!
|
Цитата:
|
я от якраз збираюсь теж в Пилипець. сніжку якраз нападало) я не дуже досвічений лижник, але то ж не головне) була на Буковелі, тепер хочеться бюджетніший варіант. Збираюсь їхати через Молодіжний туризм, як і минулого року. не треба переживати за пошук житла, та й проїзд комфортний і головне недорого. головне, шоб погодка хороша була)
|
Цитата:
|
oksanatraveler, не рекомендую у цій темі рекламувати послуги тур.фірм і т.д. Для цього є окремий розділ.
|
На соседнем форуме есть очень хороший отчет о Пилипце http://www.skier.com.ua/skierbin/vfo...003794&sorted=
Так хорошо пишит, хочется читать и еще раз читать. П.С. У меня сложилось такое впечатление, что в Харькове в воду что-то доливают, там сплошные писатели и умеют. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:19. |