![]() |
Цитата:
|
машинка 60 грн стоит
можно еще поторговаться (меня одного согласны были за 50 везти в ПДБ) и найти попутчиков всегда можно |
60 грн машина? мне говорят 100-120 грн минимум. И да, жить будем возле подьемников, а село длинное, это я знаю. Значит будем искать попутчиков
|
Цитата:
|
2 недели назад 60 за машину ехал
но повторяю до Подобовца в Вершину Холма |
В том то и дело, будние дни и если людей не будет, то таксисты вообще могут любую сумму заломить.
|
Цитата:
|
хм, мені також хотілося б зїздити в той Пилипець, але от шось добирання з Воловця взагалі не радує...
Може в будні там все таки якісь міжміські (чи як їх там ) автобуси їздять, а то приїхати і попасти на таку єрунду шось взагалі не той-во-во ) Може хтось добирався нормально (не великою компанією) в будні, відпишіть плз ) |
Пока договорился с хозяевами, если кто хочет присоединится, то можно скооперироваться. 2 человека взять можно будет. Мы приезжаем в понедельник в 8 утра.
|
Цитата:
Моя дружина добиралась перкладними 31 грудня з 2.5 річною Олечкою!!! за 300 км, після роботи(так що приїхала в 21з чимось до соймів, там Я її забрав машиною)) і не парилась. а Ви не можете 20 км придумати як проїхати, 60 - 100 гр це має ніякого значення, якщо вже зібралися, ПБД і ПЛП того варта, а то взагалі халява якщо поїздом(Ляг, вставт і вже на місці, не то що їдеш з 3-тьї ночі до 9-10 тої ранку, а потім зразу як повище) і все супер, втому знімає ще на бугелі(бо як правило приїжджаю в Пбд, а потім вде далі) Удачі в рішенні задачі:beer: номер таксі воловець: 0661199181, подобовець- 0661828729 можливо офтоп. вибаче. |
їдемо в ПЛП з Києва в пн 13 лютого 3 год ночі. Через Житомир-Рівне-Львів-Воловець.є 2-3 місця. 099-314-71-02
|
Цитата:
Шось я трохи "теряюсь" у ВАШОМУ написі, але лан, надіюся суть я вловив :ROFL: Тут в принципі і вирішувати нема шо , або доберусь або не доберусь, 3-тє якось не "альо"... Хоча мона на Тростян вернутися накрайняк ) Кароч чекаю ше порад щодо добирання на Пилипець ) |
Цитата:
А так нам більше снігу буде :) І взагалі тема не про добирання в Пилипець в 2012... |
Цитата:
як добратися і все ) Ага, зимою дууже мало снігу, на всіх не завжди вистачає ) Може вам ше трішки морозу залишити? :oops: А про що тоді? Короче, цей діалог далеко не заведе. Я зрозумів чого ВАМ треба, постараюся це зробити (сніг до дому не забирати,телепорт придумати,не давати нікому себе переконувати,їхати або не їхати, здається все?) :agree: Бажаю вам успіху у всіх починаннях та побільше снігу :mosking: |
Цитата:
До речі, Магура це тільки назва витягів/бази. Насправді ця локальність розташована на відрозі тієїж Гимби:agree: Ізки, існує тільки один переїзд - додому:pleasantry: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:19. |