Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Разное (https://extreme.com.ua/forum/42-raznoe/)
-   -   Куди поїхати, якщо...? (https://extreme.com.ua/forum/raznoe/13274-kudi-poyihati-yaksho.html)

igrus 27.02.2018 19:12

я не знаю как в личку с телефона скинуть фото
фб вайбер могу

sanyana 27.02.2018 19:36

У вайбері відписАвся...)

sanyana 04.03.2018 21:03

Трошки прояснилася ситуація з бусом.
Бус вийде на 100-120 євро на людину, якщо буде 6 (2 вже є) бажаючих їхати. Відповідно чим меньше їде - тим дорожче бус. Якось так...:unknown:

Dyadya 05.03.2018 12:11

Нормальна ціна, я б сказав, мінімальна, як для Лівіньо...Жалкую що не виходить приєднатися....От би цим бусом в 3 долини на наступний рік катнути...:good:

sanyana 05.03.2018 17:13

Цитата:

Коментар від Dyadya (Коментар 329818)
Нормальна ціна, я б сказав, мінімальна, як для Лівіньо...

Можливо... Це якщо 6 бажаючих їхати. Що виходить на тиждень:
1. Бус. Дорога з Києва в один кінець більше, ніж 2 доби.
min 6 чоловік. min 120 трансфер. min 110 апарти. 125 скіпас. max 50 хавчик.
Загалом min 405 євро.

2. Авіа. Дорога з Києва день-в-день. Рано вилетіли, під вечір в апартах.
min 3 людини. min 255 авіа+лівіньоєкспрес до апартів. min 110 апарти. 125 скіпас. max 50 хавчик.
Загалом min 540 євро.
На мій погляд, ціна авіа відрізняється добре так. Але переваги... тут важко не оцінити!
Що скажете?

Dyadya 05.03.2018 21:52

Ми завжди, коли їдемо бусом, розробляєм ще й туристичний маршрут після каталки + невеликий заїзд на шопінг, терми і т.і. Щоб від поїздки по пустелі автобанів залишились ще й враження від місцевості де ти катав чи проїзджав...
Як правило ми виключаємо з маршруту всі нічні перегони...воно того не варте...
Якщо немає часу на 4-х денну туристичну подорож по автобанах, тоді Візєйр і МАУ Вам в поміч...з баулами, чохлами для лиж, сумками для ботів і рюкзаками для шоломів! :)
Хоча як дуже вдарить сніготоксікоз, то й МАУ як знахідка виходить + 4 дні відпустки залишаються...

sanyana 15.03.2018 19:56

Мабуть, прийшов час апнути тему!?:agree:
О, Великий Сніжний Боженька!:preved:
Пішли нам у кумпанію хоч одного лижника! Обіцію всю подорож матом не сваритись!:oops:
Не можеш лижника? То пішли чисто карвера! Обіцяю 2(дві) години в день суто по трасам їхати! Як зайка!:girl_dance:
Не можеш карвера? То пішли нью-скулера! Обіцяю раз в день дропнути і жопою вперед їхати (50 метрів)!:crazy:
Не можеш нью-скулера? То пішли бордера! Обіцяю ту звірушку - борда без рукавиці голою рукою погладити (один раз)!:scared:
Дуже сподіваємось на твоє розуміння і ласку!!!
З.І. За фрірайдера, боженька, навіть не питаю...:( Бо не вживаю, вибачай!:pardon:

Dyadya 16.03.2018 21:53

В кінці сезону мабуть то буде тяжко найти невгомонних райдерів...Але ж мабуть Є серед нас ще ті, хто не ДОКАТАВ в цьому сезоні! Успіхів ВАМ!

sanyana 17.03.2018 11:08

@Dyadya, дякую! Як це можливо "докатати"?:unknown: Це самообман, коли вже ніде нема снігу, а поїхати туди, де він є нема ніякої можливості.
Гарні зими (в моєму контексті) - зло!:crazy: Вони розбещують "невгамовних райдерів" і ті безвідповідально ставляться до моєї пропозиції.:punish: Надія помирає останньою.:)

Spin 17.03.2018 11:11

Кто-то уже планирует отметить НГ 2019 в Альпах?
Хотим поехать семьей (3 чел.). Устроит вариант через европейского туроператора. Я попробую узнать по одной польской турфирме. Ежели чего, выложу информацию.

Джигит 17.03.2018 11:29

Цитата:

Коментар від Spin (Коментар 330615)
Кто-то уже планирует отметить НГ 2019 в Альпах

Вот потому что не поддерживаете - продажу Тростяна новому-путевому инвестору = приходится за 9 месяцев планы строить в Альпы :acute:
Мой папа до сих пор за Динамо )))
Из бюджетов поездок друзей этого года понял что Европа обходится примерно 600+ Евро (это 17000грн (если на 2х или 3х вообще :shock: , что мне совсем не интересно :cry:) Но это я понимаю что я бедный и мне поездка на Бук обходится в 200 $

Spin 17.03.2018 11:44

@Джигит, хочется "обкатать" свой биометрический паспорт - раз. Хочется улыбаться во все свои зубы - два. Хочется чего-то новенького - три. Вове пора практиковать свой Deutsch - четыре и т.д.
В Буковеле неплохо, но постоянно кто-то пытается испортить настроение. Не хочется о плохом... Тростян то малехо другое.
Приятель по спорту живет в Сочи, работает инструктором в КП, приглашает в гости. Ну как сейчас в Рашку ехать на отдых?

Pinokkio 23.05.2019 21:48

Прошу совета!
Думаю я этим летом попробовать катание на леднике в Альпах, но много вопросов:
1. Где? Пока ориентируюсь на Хинтертукс, но может есть что поинтереснее?
2. Транспорт? Самолет или автобус? Что с местным транспортом?
3. Жилье? Как найти и дешевое и от горки недалеко?
4. Apres Ski? Как я понял, каталка обычно в обед закрывается, что делать потом? В смысле не бары и дискотеки, а прогулки в горах, пешие и вело, скалолазание, ну и все такое, активности на свежем воздухе, короче.
5. Фрирайд/скитур возможен?
6. Самому или через турфирму?
7. Что еще забыл?
Пока нас собирается двое, катаем хорошо.
За любые советы большая благодарность.

McBodik 24.05.2019 12:02

@Pinokkio, сам літом не був, радити не можу.
Читав якось це. Статті вже 7 років, може щось змінилось, але все ж прочитати варто:)
P.S. Що точно можу порадити - сонцезахисний крем... багато крему:)

Che 27.05.2019 12:42

Цитата:

Коментар від Pinokkio (Коментар 340310)
Прошу совета!
Думаю я этим летом попробовать катание на леднике в Альпах, но много вопросов:
1. Где? Пока ориентируюсь на Хинтертукс, но может есть что поинтереснее?

вот еще есть подбока курортов с летней каталкой:
Где кататься летом
сам там только зимой бываю, так что какой-то контретики добавить не могу ...

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:33.