![]() |
Цитата:
Добавлено через 25 минут Цитата:
"... расслабляющий горный дьюти-фри шопинг, а для любителей гастрономических путешествий - 92 ресторана итальянской и альпийской кухни.":mosking: Проти гарно попоїсти я нічого не маю. А от перші чотири слова... Це... бліна... у мене реальний ступор... Халепа.:( |
У темі 2 додатків
Цитата:
|
Цитата:
|
@sanyana, тільки в Європу/Альпи хочеться? Як на рахунок Кавказу, дальніх Карпат, Балкан і тд?
|
@Drunk3nSa1lor, щиро сподіваюсь, що таким чином Ви не натякаєте на те, що... скажімо так... готуватись до поїздки в Альпи треба було раніше і серйозніше? Правда, тепер я це вже і сам розумію...:friends:
Щодо "хочеться". Кавказ я трохи бачив. І звісно хочеться побувати скрізь, де не був. Чому саме Альпи перші? -Важко відповісти... Може тому, що мрія така і на інші місця може часу не стати чи обставини можуть змінитись...:( А може тому, що на погляд людини, яка "не була", Альпи - це саме те місце, де папуаси не гарцюють на моїх лижах в черзі, і видряпавшись на гору, подивившись, куди збираєшся їхати, думаєш: "Ух-х-х... йоханибабай...":crazy: Якось так.:pardon: |
@sanyana, лыжи везде страдают. где-то больше, где-то меньше. но вообще - это ж лыжи, что все так за них переживают?)
|
Цитата:
А з лижами... Це повага. Повага до людини і до чужого майна. Я свої лижі якось сам ухайдохаю... |
Цитата:
|
@sasha, навіщо це?
|
Цитата:
А взагалі тому запитав, що крім крім Альп є ще дуже багато гір, набагато менш розпіарених тут і не тільки, при тому ж не менш цікавих. І повірте, в Європі дуже навіть вистачає таких, що топчуться по лижах/бордах :) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:24. |