![]() |
Минулого тижня дівчині зробили словацький туристичний мультік, дали на 2 роки. Не халява?
|
Попробуйю тоді і я :)
|
Щодо питання з дорученням. Повернувся щойно з Болгарії, на нашому кордоні (Україна-Румунія, Сірет ) поклав в паспорт 50 грн., питань до доручення ( доречі в мене не перше доручення, а друге, тобто не від власника, а від іншої людини ) не виникло, хоча підозрюю що пустили б й так, проте ризикувати не став.
Добавлено через 54 секунды Цитата:
|
Цитата:
|
Думаю що ні бо митник просив предявити техпаспорт та доручення. Також читав в інтернеті що потрібно щоб в дорученні було вказано "з правом виїзду закордон". Хоча, мабуть, купюра потрібного номіналу може все вирішити.
|
Цитата:
Якщо так робиш, краще про це хоч не пиши, це гниль і до того ж не законно "А в стільки він зараз обходиться?" - 35 євро + бронь готелю |
Я з тобою цілком згідний, проте, дуже часто, у нас завжди такі правильні погляди поки самі з цим не стикнемось. Перша година ночі, дитина 3р. в машині та ще 3 пасажири, жодної 100% точної інформації чи я зможу виїхати чи ні я не знайшов, тому поступив так. Якщо б я знав на 100% що я правий, ніколи б не дав, проте жодного документу з однозначним трактуванням я не знайшов.
|
Цитата:
А не можна просто зробити її? І мати чисту совість, не стимулювати цей гниляк, і не порушувати 369 статтю ККУ. Тебе пре, що куди не тикнись, "треба" платити? Приклад: У нас дибіли купують права, навіть не спробувавши вивчити і здати (наслідки, сподіваюсь, всі розуміють). Чому? бо ти відразу отримуєш настановку (у вигляді чуток) що сам ніяк не здаш, і обісравшись, куруючись описаною тобою логікою навіть не пробують. Так само дибіл закінчує медфак і стає лікарем, потім не може відрізнити ангіну від стоматиту. Короче можна писати дохера, і все з чим стикався особисто, не буду. Те що платити "треба" сидить в тобі. |
При чому тут страхівка? Нашим митникам вона не потрібна, проблема була в тому що я не був впевненим в тому що мене випустять на машині по другому дорученню, читай уважніше.
Ті приклади про які ти написав, тут зовсім до нічого, занадто глибока тема, краще щоб модери потерли. В принципі дискутувати не бачу сенсу, ти правий і твої погляди мені близькі, проте я не настільки радикальний, а якщо ти дійсно настільки "ідейний" що, наприклад поспішаючи на поїзд, не даш даішнику, який тебе зупинив за перевищення швидкості (коли ти дійсно перевищив), 50 грн., а "заставиш" його скласти протокол, ризикуючи спізнитись, ну тоді респект і уважуха, я ще до цого не дійшов. |
narayan, меня за такие 50 гривен гаишнику всегда минусуют. Прекращай. Не давать, а писать об этом :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...30649671_n.jpg |
давай 20 , не треба їх розсобачувати )
|
Цитата:
|
Нужна помощь в оформлением некоторых документов, для визы в Италию.( Киев ) Пожалуйста в личку.
|
"В Україні процвітають шахраї, які пропонують допомогу в оформленні шенгенської візи. За свої послуги вони просять від 150 до 500 євро, однак нерідко такі візи на перевірку виявляються фальшивками. У цьому випадку «липову» візу можуть анулювати і заборонити її власнику в’їзд до ЄС на 5-10 років. З цієї причини тільки в 2013 році не змогли перетнути кордон з Європою 164 українця."
В Україні процвітають шахраї, які допомагають в оформленні шенгенської візи / Новини / Finance.ua |
Важное изменение в Шенгенском законодательстве с 18 октября 2013 г.
Регламентом (ЕС) № 610/2013 от 26 июня 2013 Европейский Союз изменил правило максимального пребывания в Шенгенских странах без разрешения на долгосрочное пребывание, которое вступает в силу 18 октября 2013 г. Предыдущее правило разрешало по Шенгенским визам, а также для граждан некоторых стран в безвизовом режиме, пребывания до «трех месяцев в полугодии (в течении шести месяцев) со дня первого въезда». Новое правило разрешает пребывания не более 90 дней в каждый период 180 дней. При этом в каждый день пребывания считается предыдущие этому дню 180 дней. Для того, чтобы Вы могли самостоятельно проверить, возможны ли Ваши запланированные поездки по этим новым правилам, ниже опубликована таблица для расчета своих пребываний. Эта таблица не является официальным инструментом для расчета, а лишь средством для объяснения нового Шенгенского правила. Калькулятор расчета своих пребываний и дальнейшие пояснения: Представительства Германии в России - Важное изменение с 18 октября 2013 г. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:20. |