Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Роллер территория (https://extreme.com.ua/forum/50-roller-territoriya/)
-   -   RB: Вопросы по выбору роллерской защиты (https://extreme.com.ua/forum/roller-territoriya/3900-voprosy-po-vyboru-rollerskoi-zashity.html)

Rio 24.08.2010 15:09

Наконец-то прикупил себе роллерзащиту.
И по достаточно хорошей цене, 222грн за комплект.
http://extreme.com.ua/forum/thumbs.p...4d18464c15.jpg

Цитата:

решила заглянуть в Свит Спорту за акционным Salomonom.
А где он находиться?

Jolie 24.08.2010 16:14

офф-топ

Цитата:

Коментар від Rio (Коментар 82862)
Наконец-то прикупил себе роллерзащиту.
И по достаточно хорошей цене, 222грн за комплект.

Йомайо, я такий захист давно шукала :girl_cray2:, у нас ця марка не продається, а у іншому місті купити тоді купити не вдалося. Вчергове переконуюся, у якій провінції я живу :unknown:.

Rio 24.08.2010 17:11

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 82867)
Йомайо, я такий захист давно шукала :girl_cray2:, у нас ця марка не продається, а у іншому місті купити тоді купити не вдалося. Вчергове переконуюся, у якій провінції я живу :unknown:.

У нас завались. Правда в Спортмастере, правда там сейчас на них скидка 40%(стоит такая защита 370 грн), правда размеры только S, Мку я еле-еле нашел.

Jolie 24.08.2010 17:52

Цитата:

Коментар від Rio (Коментар 82868)
У нас завались. Правда в Спортмастере, правда там сейчас на них скидка 40%(стоит такая защита 370 грн), правда размеры только S, Мку я еле-еле нашел.

Ииииии, у мене розмір якраз S :unknown:. Курча, ну чому я не ходяча....Еееех..."Поздно пить "Боржоми" - почки отказали..."

EZ 24.08.2010 18:22

2 RIO

Cвiт спорту: Угол Константиновской и Ярославской, Константиновская 21, м. Контрактовая площадь

Витек 24.08.2010 20:16

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 82870)
Ииииии, у мене розмір якраз S :unknown:. Курча, ну чому я не ходяча....Еееех..."Поздно пить "Боржоми" - почки отказали..."

я себе защиту покупал через и-нет магазин того же "спортмастера", т.к. тоже практически "не ходячий" ( далеко до Киева ехать). Последний раз, когда я у них был, наблюдал разнообразие нормальной на мой взгляд защиты PowerBlade.

borisimus 24.08.2010 20:56

Цитата:

И? В чем проблема то? Тебе купить и передать во Львов?

Natusik 25.08.2010 08:45

Цитата:

У меня точно такая же защита, купленная в том же спортмастере
Ты мерила размер S именно этой фирмы? я в S-ку не влезла. Если будешь брать, то размер М, я думаю не ошибешься.

Jolie 25.08.2010 14:09

Цитата:

Коментар від Витек (Коментар 82875)
я себе защиту покупал через и-нет магазин того же "спортмастера", т.к. тоже практически "не ходячий" ( далеко до Киева ехать). Последний раз, когда я у них был, наблюдал разнообразие нормальной на мой взгляд защиты PowerBlade.

Я якраз наприкінці травня собі купила захист цієї фірми :pleasantry:, мені теж здалося, що захист нормальний, правда, після того каталася у ньому всього 2 рази і ще як слід випробувати не вдалося.

Цитата:

Коментар від borisimus (Коментар 82878)
И? В чем проблема то? Тебе купить и передать во Львов?

Жека, велике дякую, але зважаючи на моє становище, поки ще буду обходитися своїм попереднім захистом :pardon:. Зараз я й так катати не буду, каталку перенесу на наступну весну, так що мені поки що вистачає :agree:. Однак якщо я щось таки нарию у київських магазинах і захочу придбати, буду тобі стукати в лічку :oops:.

Цитата:

Коментар від Natusik (Коментар 82896)
У меня точно такая же защита, купленная в том же спортмастере
Ты мерила размер S именно этой фирмы? я в S-ку не влезла. Если будешь брать, то размер М, я думаю не ошибешься.

У мене захист К2 був розміру М і почав злітати через деякий час. Коли міряла Паверблейд, то S-ка мені ідеально підійшла. Якщо говорити про розміри одягу, то завжди все спортивне (лижне, фітнес і т.п.) носила S. Звідси і стереотип.

Бачила твій захист на покатухах і він мені дуже сподобався :good:. Однак якщо ти кажеш, що цей виробник має інші пареметри розмірів, у мене не має підстав тобі не вірити :ok:.

to All: дякую всім за допомогу та роз"яснення! Буду на озброєнні інформацією, якщо що :ok:.

Джигит 25.08.2010 15:16

Jolie у Вас хорошая защита, что касается комплекта от Roces (сегодня мерил такой в Спорт мастере) он вполне стоит свои 222 грн (для начала), есть размеры s и м, но сомневаюсь, что это фирменный Roces.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:05.