Цитата:
Коментар від Витек
(Коментар 82875)
я себе защиту покупал через и-нет магазин того же "спортмастера", т.к. тоже практически "не ходячий" ( далеко до Киева ехать). Последний раз, когда я у них был, наблюдал разнообразие нормальной на мой взгляд защиты PowerBlade.
|
Я якраз наприкінці травня собі купила захист цієї фірми :pleasantry:, мені теж здалося, що захист нормальний, правда, після того каталася у ньому всього 2 рази і ще як слід випробувати не вдалося.
Цитата:
Коментар від borisimus
(Коментар 82878)
И? В чем проблема то? Тебе купить и передать во Львов?
|
Жека, велике дякую, але зважаючи на моє становище, поки ще буду обходитися своїм попереднім захистом :pardon:. Зараз я й так катати не буду, каталку перенесу на наступну весну, так що мені поки що вистачає :agree:. Однак якщо я щось таки нарию у київських магазинах і захочу придбати, буду тобі стукати в лічку :oops:.
Цитата:
Коментар від Natusik
(Коментар 82896)
У меня точно такая же защита, купленная в том же спортмастере
Ты мерила размер S именно этой фирмы? я в S-ку не влезла. Если будешь брать, то размер М, я думаю не ошибешься.
|
У мене захист К2 був розміру М і почав злітати через деякий час. Коли міряла Паверблейд, то S-ка мені ідеально підійшла. Якщо говорити про розміри одягу, то завжди все спортивне (лижне, фітнес і т.п.) носила S. Звідси і стереотип.
Бачила твій захист на покатухах і він мені дуже сподобався :good:. Однак якщо ти кажеш, що цей виробник має інші пареметри розмірів, у мене не має підстав тобі не вірити :ok:.
to All: дякую всім за допомогу та роз"яснення! Буду на озброєнні інформацією, якщо що :ok:.
|