![]() |
Також був радий з вами познайомитись:wink:
Обовязково приєднаюсь! Жалко лиш, що працюю до 8 + сесія зараз, а так старатимусь кожного вечора виходити на цю площадку... Правда в пятницю вас там не зустрів і в нікого було брати приклад :unknown: Добре, що ви мене в перший день не бачили:oops: |
Роз"їхілися, на жаль.
Понеділок - зустріч у скейт-парку, що біля порохової вежі. Всім приєдуватися! мій моб: 0935546995 Rio, Rain - де ви ?!?! |
Цитата:
А Рейн з Неткою, кажись, на Шацькі озера умотали :friends: |
Цитата:
|
Цитата:
а ми направду були на озерах=) ну і ролів у нас немає....наступного разу приєднаємся до вас на байках:agree: |
Цитата:
Цитата:
|
Kaya мої смайлики стосувались оцього
Цитата:
|
хе-хе! дякую і тобі Танюшка, що витягнула і зібрала нас всіх, бо це завжди найосновніше завдання:good:
дійсно практика, практика і ще раз практика і тоді можна здолати нездоланне)) будемо боротись з тими пляшечками наступного разу знову, це виявилось не на стільки і складним :dance4: а хлопчина, той що nomeaning, дійсно дуже здивував! Молодець! так тримати! ніякого страху і сором'язливості, що стоїть другий раз на ролах! От з таких як раз і виходять суперові rollers! Сподіваюсь, що скоро повторимо! Пишіть де і коли) |
Цитата:
Такшо чекайте невдовзі на поповнення!:girl_dance: |
ждемс, дорогая :Yahoo!:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:08. |