![]() |
Сьогодні, 14 червня
Варіант №1: скейт-парк Варіант №2: парк Хмельницького Час 20:15. Просто зголошуйтесь на якись один варіант, по результатах і оприділимося. Особисто я за Хмельницького: є місце послаломити, є місце повчитися для nomeaning і мені, є де погасати. Надіюся, моя у два рази розширена нога влізе у черевичок ролика. Енівей - я буду :friends: |
сьогодні?
|
мені ОК будь-який варіант) тому визначайтесь, гражданє :)
|
з тим що твориться за вікном всі плани псуються, думав до вас з слеком підтягнутись :)
|
Ага, у Львові якась дика гроза... Мабуть перенесемо здибанку?
а то доведеться на ролах/велах бігати поміж блискавками ))) Давайте в середу ввечері, по прогнозах буде хороша погодка. |
Neon - приєднуйся обов"язково.
На жаль! Гроза якось на півдоби випередила саму себе. По прогнозах мабуть мало що на тижні получиться. Будемо слідкувати за погодкою. |
ага в середу, якраз здам перший держіспит і малость відірвусь )))
|
о, Неон, давай, хочу слек попробувати! =))
|
нема питань, покишо це буде імпровізований слек, а після приїзду гібона... буде щось )
|
Вертаємося до теми, адже дощик уже давно пройшов і все майже висохло. А через дві години - тим більше. :girl_dance:
Лишень тепер місце катання вибирати не приходиться - Хмельницького однозначно. Бо там відкрита площадка, яка підсохне на сонці, на відміну від скейт-парку під деревами. Neon - чекаємо тебе зі слеком. :good: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:33. |