![]() |
[QUOTE=Sera;296098]Якщо ви колись були на Тростяні...
))) Ну, мене так ще ніхто не під....вав. Вам це вдалося класно, я признав. ... то розумієте що на центр не можна піднятися зимою на легковушці. Якраз зимою, коли вкатано, туди і можна на легковику заїхати. Бо весною, по коліях від Газонів це майже анріал. Колись навіть на "копійці" туди заїжджали. В будь-якому випадку дякую за інфу. І класний настрій ))) |
Цитата:
Сейчас- все иначе, и на легковушке можно заехать. Все зависит от погоды и ТТХ вашей легковушки. :agree: А Sera дело говорит: приехать, а там уже по месту либо оставить машину внизу и подняться на местных уазиках, либо на своей ... P.S: вариант N-2: доехать до низа кресельного подъемника (дорога попроще, выше-сложнее), и там оставить машину на стоянке, если на день. Если на большее время- можно оставить во дворе кого-нибудь из местных, у которых можно и остановиться если что. Могу даже сдать контакты.:agree: |
Как дела со снегом?)) В субботу приезжаем, надеюсь не зря.?
|
Цитата:
|
Відкатали сьогодні на Тростяні. Отримали масу задоволення. :skiing:
Вранці на Заході був пухляк, Північ була чудова, центр нижче полки зчесаний до трави (очевидно, ще з минулих днів). Працювали Центр, Північ, Середній і Верхній Захід та крісло. На Півночі постійно попадали на досить довгу чергу (кажуть люди, що був період без черги, ми були в різний час і щоразу стояли в черзі пів години). Крім того, Північний бугель часто зупиняли. До кінця дня всі траси, на жаль, дуже сильно позчісували. Центр нижче полки, труби на виїзді на Центр в найгіршому стані (каміння, трава, чорничник. Льоду небагато (переважно в трубах). Шикарним залишився центральний спуск до полки, терпимою - Північ (але траса жорстка, місцями багато льоду). Захід стесали сильно, але попри те (суб"єктивно) він катабельний. В лісочках місцями капець, але в основному нормально. Якби мене хто питав :) чи варто завтра їхати - ми б не їхали. При стані трас, який залишався ввечері, катати можливо, лиш задоволення від цього сумнівне. Пи.Си. Хотіла по приїзду шукати контакти керівництва Динамо, щоб просити відратрачити хоча б Захід, бо на наступному тижні обіцяють плюсову температуру і подекуди дощ, але на кінець дня там вже нема що ратрачити.:( |
Цитата:
В тему лиж і бордів: бордери більш негативно впливають на стан снігового покрову. Перевірено особисто :agree: |
Хотел рвануть в этот Четверг но, судя по прогнозу, наверное придется еще подождать...
|
Цитата:
Я не мега спец в ратраченні :crazy:, але мені здається, що якби до минулої суботи Захід нормально відратрачили, утворилася б добра підложка, і схил би не був такий пошматований після навали люду на вихідних. А ще потепління з дощами прогнозують... :( |
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:01. |