Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Славське (https://extreme.com.ua/forum/56-slavske/)
-   -   Тростян сезон 2024 (https://extreme.com.ua/forum/slavske/13180-trostyan-sezon-2024-a.html)

Barkas 18.03.2018 20:10

Буду один день 24-го. С удовольствием состпвлю компанию по раскатыванию пухляка ну и по буграм попрыгаем)))

Pivoman 19.03.2018 19:09

Цитата:

Коментар від masik_i_ko (Коментар 330400)
Чисто шкурный вопрос... для понимания какие бугеля катать нас будут :-) и будут ли :-)

Динамо пообещало что эту неделю бугеля будут крутить. Какие именно- зависит от количества людей.
Мой прогноз, что Центр(само-собой) и Север. Ну а Запад к выходным, когда народа будет больше.
Обещали зверь-ратрак на склон выпустить, что лично мне не очень нравится, но говорит о том, что сезон ещё планируют продолжать дальше.:Yahoo!:

sanyana 19.03.2018 20:53

Цитата:

Коментар від Barkas (Коментар 330680)
С удовольствием состпвлю компанию...

Знаєш підхід... знаєш на яку кнопку натиснути!:acute: Таки вийду з потяга в Славському!:preved:
Цитата:

Коментар від Pivoman (Коментар 330700)
Обещали зверь-ратрак на склон выпустить

От я, шо в "минулому житті", шо в цьому, ніколи отого звіра, живого, на схилах Тростяна не бачив. Навіть не знаю, де він від людей ховається.:unknown: Як побачиш на полюванні - сфоткай! Раритетне фото буде! І доказ існування!:good:

masik_i_ko 19.03.2018 21:27

@Pivoman ,

Вот в четверг, с самого утра, и проверим )))

Добавлено через 6 минут

@sanyana ,

Ну зачем же так категорично... сегодня утром вдоль поросятника катался, сам видел, по вебке... так что он там есть))) если это конечно не врезка к камере и хитрый PR ход поросят))))

Dobermann 22.03.2018 12:28

Хто знає - нижній захід в суботу,неділю будуть крутити? Там внизу ще є по чому доїхати до підйомника?

sanyana 22.03.2018 14:58

@Dobermann, краще на "Сніг-інфо" спитайте. Там taras32 сидить і мабуть, все знає! Та й @masik_i_ko вже катають... До суботи полюбасу інфа буде.:agree:
З.І. "Друга спроба" ще актуальна!:preved:

masik_i_ko 23.03.2018 07:33

@sanyana ,@Dobermann , на сколько я понял, нижний запад крутить не будет. А так каталка зачот.

Пс. Исправился, на снег инфо пишут что будет.)))

TRANZIOR 23.03.2018 08:23

Каталка в середу, файно було, крісло не працювало відповідно там ніхто крім нас особливо і не катав. На відео спуск на Тернавку у виконанні Ігора:boarder:
Тростян, фрірайд і ялинки. [freeride snowboarding at Trostian, Slavske. Carpathians] - YouTube

Ото маршрут:
https://lh3.googleusercontent.com/ax...s=w608-h840-no

yura.bogomol 25.03.2018 12:22

Завтра буде хто на Горі?

masik_i_ko 26.03.2018 11:22

Отлично откатали три дня, с 22 по 24...
@sanyana @Pivoman @Barkas было приятно познакомится в живую и огромное спасибо за каталку. Уверен, пусть и не в этом сезоне, но еще рванем склоны Тростянчика, да и не только его )))

Barkas 26.03.2018 12:17

Цитата:

Коментар від masik_i_ko (Коментар 330940)
Отлично откатали три дня, с 22 по 24...
@sanyana @Pivoman @Barkas было приятно познакомится в живую и огромное спасибо за каталку. Уверен, пусть и не в этом сезоне, но еще рванем склоны Тростянчика, да и не только его )))

Круто покатали!:good: Большое спасибо за компанию!:friends:
Полезно было покатать с гуру олдскула @sanyana, @Pivoman, @masik_i_ko бугры катают как боги) , много для себя почерпнул в плане техники прохождения бугров.
Правда падал в этот раз больше, чем за два сезона вместе взятых, а поменял только куртку и ботинки, думаю дело в ботинках.

PS Кстати, @masik_i_ko это не один человек, это один masik и 3 ko :Bravo:
PS2 Назад в поезде порвали два баяна и трех проводников:girl_cray2:

И еще раз спасибо всем за компанию!

sanyana 26.03.2018 18:17

@masik_i_ko, @Barkas, а що ще я можу додати!? Кульно і весело!!! Мені ще не доводилося катати в такій веселій і життєрадісній компанії однодумців!!! Дякую за все!
Цитата:

Коментар від Barkas (Коментар 330941)
...как боги

Це реальна підстава!:( Атвічать хто тепер буде? Йа?:shock: Табогбиборонив! Пацики теж в шоці...:cry:
І не треба нам оце прибіднятись. Ти ж сам валиш дай боже!:Bravo: Одного тобі не вистачає...
Цитата:

Коментар від Barkas (Коментар 330941)
падал в этот раз больше, чем за два сезона вместе взятых, а поменял только куртку и ботинки, думаю дело в ботинках.

Боти - то фігня! Куртофан - це вже щось. Штани! Штани тобі треба! Ті, шо "левел ап" і правильного кольору! Це я авторитетно заявляю!!!:crazy:

masik_i_ko 27.03.2018 19:45

@sanyana ,

То что пацыки в шоке, согласен с тобой полностью... но тебе грех душой кривить))))) наблюдать за тобой на склоне, одно удовольствие))))))) понимаешь что "олд скул фореве" на твоей куртке))))) не просто надпись... и если дело в штанах - контакт своего модельера в студию ))))) можно в личку))))
Нас к "кашпировским" нужно, было бы что вылаживать ))))) фотка в колыбе - не лучший вариант для разбора ))))))

Barkas 27.03.2018 20:33

@masik_i_ko

А, у меня инсайдерское видео как вы всем олдскулом вечером к Трем Поросятам спускались, могу запостить)))

sanyana 27.03.2018 20:42

Цитата:

Коментар від masik_i_ko (Коментар 331021)
и если дело в штанах - контакт своего модельера в студию ))))) можно в личку))))

Нє. Мій модельєр, сцуко, шиє тільки жіночі штани.:( А то, шо діло в штанах - факт! Головне, що б червоні були!:agree: Роби як я! Купляєш, вдягаєш, їдеш... спостерігаєш... Поперло? Левел ап відчув? О! Воно!:Yahoo!: Не поперло? Впарили тобі, мій друже, браковані штонці! Купляй інші. Поки не попре!:cry:
Цитата:

Коментар від masik_i_ko (Коментар 331021)
Нас к "кашпировским" нужно, было бы что вылаживать

І шо? Шо вони нам скажуть такого, чого ми самі не знаємо і, іноді, не червоніємо від того?:unknown: Ні-чо-го!!! Я дивуюсь, чого @Barkas не виклав, як "боги" сунуть під вечір до хати. Втомлені та щасливі... плугом, раком, боком... але ж їдуть! І колиба тут ні до чого! Це просто кумедно спостерігати, згадувати... посміхатись...:mosking:
Та й ніякий "кашпіровський" не замінить пару буків на схилі!:crazy:
З. І. Вже текст надрукував, а тут і @Barkas:preved:. Звісно викладай!

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:00.