![]() |
Это таксисты ноют, те, что бобиками возили:-)
А сейчас любая бляха доедет, катастрофа бизнесу.. |
Те, що її зробили, то однозначно добре. Але підйомчик там огого, та ще і з поворотом. Якщо не будуть чистити - то буде те саме що і було. А знаючи наш менталітет, думаю що ті, ниючі в коментах бобік-драйвери, будуть ще й вночі водою поливати, а зранку на вокзалі хапати за руки примовляючи: ''Ви навіть не уявляєте, як там слизько!''
|
@yura.bogomol ,среднестатический водитель польсколитовской регистрации человек не предсказуем.. ;) и тоже может возить с вокзала)))
Так, что все войны ещё впереди))) И на газон с песком, кста, тоже могут скинуться ;) |
А какая продолжительность этой дороги?
|
Від вокзала до нижньої станції кілометра 3. Півгодини пішки. Там справа не в дорожному покритті, а в тому, чим це покриття покрито)
@igrus , та да. Quattro на бляхах рішає))) Я вже собі уявляю ту війну. Бобіки цілу ніч возять воду, а зранку бляхери газон піску. І так по кругу |
Цитата:
Но новость подана снег.инфо отстойно: её только начали делать :acute: Был там неделю назад и видел, как начали перекладывать уже положеный по проекту бордюр: бо в проекте не учли особенности рельефа (наверно, делали без выезда на место :) ) Возникла куча траблов и хорошо, если сделают.Но шансы высоки, бо деньги уже выделили и бригада с техникой работает в Славском. Так что следим за инфой от QWER, который в эпицентре событий. |
Информация есть, что там будет брусчатка и думаю все же из натурального камня
|
Цитата:
|
Чистив місце на телефоні і знайшов відео минулого сезону :)
Залив щоб не загубилося Пухлий Тростян - YouTube |
Собираемся снова встречать НГ на Тростяне. Какие прогнозы по снегу?
|
@Alenka ,Сильная ясновидящая, гадалка и ворожея Анна
Додано через 1 годину 35 хвилин @Alenka ,зателефонуйте їй,скажете що від Корбена,який з Даласа - вона Вам такого нагадає на ті дати що навіть @igrus туди поїде фрірайдить ;) |
Цитата:
|
шановні, а є якіась інсайдерська інфа з приводу запуску бугелів на тростяні? Тобто орієнтовні дати?
|
Цитата:
|
пока что ситуация не радует, все что намело, все растаяло ((
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:37. |