Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Славське (https://extreme.com.ua/forum/56-slavske/)
-   -   Тростян сезон 2024 (https://extreme.com.ua/forum/slavske/13180-trostyan-sezon-2024-a.html)

NBomb 26.12.2018 13:39

@Alenka , я не рахував. ☺ Щоб накрити всю траву, треба ще 1 м. Сподіваюсь він насипле.

spitzer 26.12.2018 14:26

Цитата:

Коментар від NBomb (Коментар 335997)
Сьогодні Тростян файний.:snezhok:

Любитель фрирайда типа?

NBomb 26.12.2018 14:44

@spitzer ,ну а як ще позбутись трави? Колись давно Тростян викошували, люди тримали багато худоби. До речі там трава багаторічна, і косити не легко. Можливо треба і якусь техніку.

Alenka 26.12.2018 15:22

Цитата:

Коментар від NBomb (Коментар 336158)
@spitzer ,ну а як ще позбутись трави? Колись давно Тростян викошували, люди тримали багато худоби. До речі там трава багаторічна, і косити не легко. Можливо треба і якусь техніку.

просто косить надо регулярно и тогда проблем не будет. Но у Динамо свое видение, к сожалению.
В прошлом году травы к концу декабря не было. В этом уже вряд ли засыпет до Нового года. Жаль, конечно. Но хорошо, что хоть снег есть. На север и запад без травы можно съехать?

NBomb 26.12.2018 15:53

@Alenka , доводиться виходити з того, що є. Сніг є, їхати, я вважаю, треба, якщо є можливість. Ця трава, не створює якихось критичних незручностей.

Niroman 26.12.2018 17:11

@Alenka, это не трава, это вешки :mosking:

Alenka 26.12.2018 18:03

@NBomb, ехать в любом случае нужно: билеты куплены. жилье забронировано. Желание встретить Новый год в горах есть.
То, что есть снег уже хорошо. А там будем смотреть по ситуации, где кататься. В прошлом году получили опыт катания по ледяным холмам, в этом - по траве :) Но с нами едут ребята ещё на знакомые с Тростяном, подружка не очень уверено катается (хотя я впервые на Тростяне каталась гораздо хуже, чем она сейчас), не хотелось бы им сильно портить впечатление :)

spitzer 27.12.2018 09:55

Цитата:

Коментар від NBomb (Коментар 336158)

Не не не, или Тростяй файный, или как траву накосить. Какое из утверждений исключает второе? Траву косить какой-то травокосилкой из б\у магазинов европы.

Dobermann 27.12.2018 12:11

У темі 1 додатків
Цитата:

Коментар від spitzer (Коментар 335738)
А может кто показать на фотошопе как раньше шла спусковая трасса?

Схема :skiing: відповідає оригіналу, назви автентичні.

spitzer 27.12.2018 12:26

Цитата:

Коментар від Dobermann (Коментар 336217)

Коротковата, но пусть уж хоть так. Впрочем, и эту просрали :(.

Alenka 27.12.2018 13:56

Друзья хотят ехать на машине. Подскажите, какая там дорога сейчас? Возможно ли до кресла или бугеля центра на своей машине (Сантафе). Если можно, то есть ли где ее там оставить?
Мы всегда ездили на УАЗиках и как-то не обращали внимания.

sasafil 27.12.2018 19:27

Цитата:

Коментар від Dobermann (Коментар 336217)

Не малюйте дурниць!:vredinko: Такого бугеля, як на малюнку, ніколи не було! Я його бачив вживу -він був довжиною всього метрів 50, 3 чи 4 опори, і розміщений продовженням центрального. А те, що позначено лінією під назвою "Нижній бугель" - не могло фізично існувати, оскільки в реальності там спочатку спуск потім підйом, спуск і знову підйом. Бугеля так не ставлять, хіба то був фунікулер. Не вводьте людей в оману

Dobermann 27.12.2018 21:33

Цитата:

Коментар від sasafil (Коментар 336251)
Не малюйте дурниць!:vredinko: Такого бугеля, як на малюнку, ніколи не було! Я його бачив вживу -він був довжиною всього метрів 50, 3 чи 4 опори, і розміщений продовженням центрального. А те, що позначено лінією під назвою "Нижній бугель" - не могло фізично існувати, оскільки в реальності там спочатку спуск потім підйом, спуск і знову підйом. Бугеля так не ставлять, хіба то був фунікулер. Не вводьте людей в оману

:D:D:D
Спробую Вам відповісти максимально виважено і дипломатично.
1. Дурниця - це те, що написали Ви, шановний.
2. Згідно Вашого твердження, якщо бугель мав 4 опори і 50 м довжини, то відстань між опорами мала б становити 17 метрів. 17 метрів?!!! :D:D:D
3. ОК, якщо з математикою і просторовою уявою у Вас не все гаразд, то прошу подивитися на супутникову мапу - там просіка від цього бугеля проглядається до зараз.
4. Верхня станція (вертушка з мотором) цього бугеля була акурат біля "верхнього Динамо" і продовженням "центральних" бугелів він не був.
5. І саме цікаве те, що Ви його можливо й бачили, а я на ньому катав ... :agree:

sasafil 27.12.2018 22:02

так, я на ньому не піднімався. я його застав без тросу і не робочий. можливо, це були останні 4 опори, що залишились..:)

Bob_Kneissl 27.12.2018 22:17

Цитата:

Коментар від sasafil (Коментар 336271)
так, я на ньому не піднімався. я його застав без тросу і не робочий. можливо, це були останні 4 опори, що залишились..:)

Не сперечайтися:agree:,@Dobermann, все правильно написав, в 70-х роках він справно працював, хоча схил короткий і призначений був для спортсменів, які катали швидкісний спуск;).

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:26.