![]() |
Цитата:
|
Неужели на выходных испортится погода? В кои-то веки собрались на Тростян, и тут дождь((( Может ли прогноз ещё измениться?
|
Alenka
Ви не плутайте погоду в місті з погодою в горах. Даний прогноз, а більшість сайтів обіцяють "-1+2, легенький дощ" означає, що на горі отримаєте -3-5, невеликий сніг, можливий туман. Тим більш, що наші "горе-метеорологи" за весь час так і не навчилися вгадувати погоду. Орієнтуйтесь тут: Yr – Long term forecast for Hora Trostyan, Lviv (Ukraine) - вам випадають чудові умови для катання. |
@bohdk, Дякую за оптимістичний прогноз :)
Я дивилась тут: Прогноз состояния снега и погоды в Slavsko на 6 дней на высоте 1232 m (c) Snow-Forecast.com і дуже засмутилась. В мене прекрасні спогади з поїздки на Тростян з подружкою у 2013 році. А от чоловік, якому мені вдалося привити свою любов до гірськолижного (в його випадку бордерського) відпочинку, їде туди вперше, і хочеться вірити, що не в останнє)) |
Цитата:
Зима радует, и какие-то пару капель прогнозируемого дождя ситуацию не изменят! Ехать без сомнений!!!:good: (фото вчерашнее):agree: |
Цитата:
сам профукал санни жденюари дейз ((( |
Цитата:
На жаль, цієї траси більше не існує - принаймні за останні 5-6 років я жодного випадку не знаю, шоб хтось нею спустився, а ентузіастів відновити нема - відколи бобики почали возити на Центр |
на фото бугров что то многовато)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:29. |